INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID, MIERCURI, 12 APRILIE

Ancelotti şi Xabi Alonso au prefaţat duelul din Champions League cu fosta lor echipă, Real Madrid: "Cel mai greu adversar pe care îl puteam întâlni"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 martie 2017 10:44

Ieri, tragerea la sorţi de la Nyon a pus faţă în faţă Bayern Munchen şi Real Madrid, în sferturile Ligii Campionilor, iar Carlo Ancelotti şi Xabi Alonso au prefaţat duelul contra fostei lor echipe, din Spania.

Tehnicianul italian, care a câştigat Champions League cu Real Madrid, în 2014, realizând La Decima, spune că meciul va fi unul special pentru el şi este încrezător că bavarezii pot trece mai departe.

"Meciurile contra lui Real sunt, cu siguranţă, speciale pentru mine. Întoarcerea la Madrid va fi un moment emoţionant. Din faza sferturilor de finală, toate echipele sunt foarte bine cunoscute, nu mai există secrete. Real dispune de o echipă fantastică, jucători şi antrenor.

Va fi un meci dificil, dar suntem încrezători şi avem şanse să mergem mai departe. Lucrurile mărunte pot face diferenţa", a spus Ancelotti, actualul antrenor al lui Bayern, conform site-ului oficial al bavarezilor.

4 trofeea câştigat Ancelotti la Real Madrid, în cele două sezoane petrecute pe "Santiago Bernabeu": Liga Campionilor, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor şi Cupa Spaniei

Un meci special va fi şi pentru Xabi Alonso, cel care a evoluat timp de cinci sezoane pe "Santiago Bernabeu", iar la finalul acestei stagiuni şi-a anunţat retragerea din fotbal.

"Wow! Va fi un mare sfert de finală între două cluburi cu o istorie imensă. Probabil este cel mai greu adversar pe care îl puteam întâlni, însă toate echipele sunt dificile în această fază.

Bineînţeles, este un meci special pentru mine. Va fi frumos să joc din nou în Madrid, dar în acelaşi timp ştiu că "Santiago Bernabeu" este un stadion greu. Mai întâi vom avea meciul de acasă, vrem să continuăm forma bună de pe teren propriu şi să obţinem un rezultat bun. Cunoaştem echipa Realului şi vom fi pregătiţi", a declarat şi Xabi Alonso.

6 trofeea obţinut Xabi Alonso la echipa madrilenă, în perioada 2009-2014: Liga Campionilor, Supercupa Europei, două titluri în La Liga, Cupa şi Supercupa Spaniei

 Partida tur dintre Bayern şi Real Madrid se va disputa miercuri, 12 aprilie, iar manşa retur marţi, 18 aprilie.

sursa: fcbayern.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează