INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - AC MILAN 0-0

Antonio Conte, enervat de un jucător după ce Tottenham a ieșit din Europa: „Egoist! Are dreptate, are un sezon de rahat”

Antonio Conte (53 de ani), antrenorul italian al celor de la Tottenham Hotspur, a reacționat în urma declarațiilor făcute de brazilianul Richarlison (25 de ani) la finalul partidei cu AC Milan. 
Foto: Imago
Antonio Conte (53 de ani), antrenorul italian al celor de la Tottenham Hotspur, a reacționat în urma declarațiilor făcute de brazilianul Richarlison (25 de ani) la finalul partidei cu AC Milan. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 17:48 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 18:25

Antonio Conte (53 de ani), antrenorul italian al celor de la Tottenham Hotspur, a reacționat în urma declarațiilor făcute de brazilianul Richarlison (25 de ani) la finalul partidei cu AC Milan, scor 0-0, din manșa retur a „optimilor” Ligii Campionilor. 

Tehnicianul din „Cizmă” a spus că este de acord cu faptul că sud-americanul a avut un sezon slab, în care a fost deseori accidentat, dar l-a criticat pe Richarlison pentru că se gândește numai la el, nu la întreaga echipă. 

Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!
MAFIA PARIURILOR
Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!

Antonio Conte i-a răspuns lui Richarlison

„Am văzut interviul acordat de Richarlison la finalul meciului cu AC Milan. El nu m-a criticat pe mine. A spus că a avut un sezon de rahat și are dreptate. Nu trece printr-o stagiune bună. 

S-a accidentat, a jucat și a marcat în Liga Campionilor, a mers la Campionatul Mondial și s-a accidentat grav și acolo. Cred că a fost extrem de sincer când a spus că nu trece printr-un sezon bun. 

Dar stagiunea nu s-a terminat încă. Dacă va merita să joace, îi voi acorda această șansă”, a declarat Antonio Conte, în cadrul conferinței de presă de înaintea meciului cu Nottingham Forest, potrivit Daily Mirror. 

Antonio Conte: „Richarlison a făcut o greșeală”

„Având în vedere declarațiile date în restul interviului, cred că Richarlison a făcut o greșeală. Când vorbești numai despre tine, și nu de întreaga echipă, ești egoist.

Mereu le-am spus jucătorilor că, dacă vrem să construim o echipă bună și să cucerim trofee, trebuie să folosim cuvântul «noi», nu «eu», pentru că, altfel, te gândești numai la tine. 

A făcut o greșeală și și-a cerut scuze pentru asta. Este bine că am putut clarifica acest aspect în fața întregii echipe. Trebuie să fim mai buni la acest capitol. Trebuie să fim o echipă și să arătăm că avem spirit de echipă, în special în momentele rele”, a mai punctat Antonio Conte, potrivit sursei citate.

Richarlison, sezon modest la Tottenham

Richarlison a venit vara trecută la Tottenham, club care a achitat 58 de milioane de euro pentru transferul lui de la Everton. 

Brazilianul n-are parte de un prim sezon grozav în Londra, s-a confruntat cu numeroase accidentări și cu o formă inconstantă, a marcat două goluri în Liga Campionilor, zero în Premier League. 

VIDEO. Rezumat: Tottenham - AC Milan 0-0

Citește și: 

Un jucător dezvăluie o tentativă de blat: „Mi s-au oferit 50.000 de euro ca să pierd meciul. Ne-am dus beți să jucăm”

Real Madrid a negociat cu el, dar marea revelație a Europei va ajunge la un club de top din Premier League! Suma de transfer, amețitoare!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează