INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SALZBURG - BAYERN 2-6

Anul recordurilor! Victorie istorică a lui Bayern în ziua în care Flick a aniversat 1 an în postul de antrenor principal

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 15:30 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 15:35

La aniversarea lui Hansi Flick (55 de ani) ca antrenor al bavarezilor, campioana Europei și-a umflat mușchii iar, cu al 14-lea succes la rând în Ligă. Facilitat însă și de două erori de arbitraj.

Bayern n-are milă de nimeni și nimic în Ligă. Calcă totul în picioare. Salzburg n-a prins marți aripi decât trei sferturi din meci și chiar a pus probleme, în special pe flancuri, apoi la 2-2 s-a prăbușit. Setul, administrat de bavarezi, a venit și ca un dar la împlinirea unui an de când Hansi Flick a venit în locul lui Kovaci pe banca tehnică. A fost al 14-lea succes din seria record în Champions, 11 cu actualul antrenor. Tocmai bun ca ultimă repetiție pentru Der Klassiker cu Dortmund, de duminică.

Un antrenor pretențios

„A fost un show de calitate pentru un spectator neutru, dar eu nu mă declar total mulțumit, pentru că am avut și perioade slabe”, a mărturisit exigentul Flick. Tabloidul Bild a remarcat că arbitrul i-a ajutat puțin pe campionii Europei: Lewandowski era în ofsaid la golul al doilea, iar Salzburg putea primi penalty la 1-1, după un henț comis de Tolisso. Dar, în ambele situații, VAR nu a intervenit. Bayern a depășit-o pe Real la numărul jocurilor (4) în care a dat cel puțin 6 goluri „afară” în Ligă.

14 victoriieste seria din Ligă pe care au bifat-o în teren doar Manuel Neuer și Joshua Kimmich. L-au egalat pe deținătorul recordului, Cristiano Ronaldo, din februarie 2015 cu Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce a scris presa din Italia despre prestaţia lui Haţegan: „Nimeni nu s-ar fi prins dacă n-aveam arbitru”

Gnohere, aproape să lucreze din nou cu Rednic! Tehnicianul e în discuţii cu Mouscron

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close