INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Anunț-bombă la Napoli. „Știam că Osimhen ar pleca la vară, la Real Madrid, PSG sau în Premier League!”

Victor Osimhen este cel mai scump tansfer din istoria lui Napoli // Foto: Imago
Victor Osimhen este cel mai scump tansfer din istoria lui Napoli // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 18:34 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 19:01

Aurelio De Laurentiis (74 de ani), președintele lui Napoli, s-a resemnat că acesta va fi ultimul sezon al lui Victor Osimhen (25 de ani) la campioana Italiei. Atacantul nigerian, aflat la CAN 2024, nu s-a înțeles pentru prelungirea contractului scadent pe 30 iunie 2026.

Victor Osimhen își va face bagajele la vară. Deși mai are angajament cu Napoli până în vara lui 2026, atacantul nigerian va părăsi Serie A după patru sezoane. Dezvăluirea a fost făcută astăzi chiar de președintele lui Napoli. 

Promisiunea incredibilă făcută de Klopp în ziua anunțului plecării: „Niciodată! Nici dacă voi muri de foame”
Liverpool
Promisiunea incredibilă făcută de Klopp în ziua anunțului plecării: „Niciodată! Nici dacă voi muri de foame”

„Negocierile pentru prelungirea contractului n-ar mai fi fost atât de lungi dacă situația lui s-ar fi rezolvat. Știam încă din vara trecută că va pleca la Real Madrid, PSG ori la un club din Premier League", a spus Aurelio De Laurentiis, cu prilejul Adunării Generale a Ligii Serie A, despre golgheterul campionatului trecut.

Osimhen: „Știu ce am de gând cu cariera mea"

Autorul a 26 de goluri în ediția trecută din Serie A, Osimhen ar avea o clauză de reziliere a acordului cu echipa azzurra cifrată la 130 de milioane de euro. Declarația făcută recent ar confirma apetitul său pentru fotbalul englez, dar l-ar contrazice pe proprietarul clubului și ceea ce a scris miercuri Gazzetta dello Sport: 

„Osimhen a obținut și financiar ceea ce își dorea. El și-a mărit mai mult decât dublu salariul de 4,5 milioane de euro. Omul de gol al lui Walter Mazzarri va câștiga 10 milioane de euro anual". 

În acest fel, Victor devenea cel mai bine plătit fotbalist din fotbalul italian, deziderat pe care-l luase în calcul vârful african de 25 de ani. În toată povestea cineva însă minte și face jocuri de culise greu de descifrat.

„Premier League este unul dintre cele mai tari campionate din lume. Acum sunt la Napoli și mi-am reînnoit contractul. Dar m-am hotărât deja ce voi face la sfârșitul sezonului. Știu ce am de gând în legătură cu cariera mea, eu am luat mereu deciziile pe cont propriu și totul a mers foarte bine". 

Chelsea, gata să achite clauza lui de reziliere!

Aceste fraze par să indice că nigerianul cu 7 goluri în actuala Serie A s-ar îndrepta spre o grupare foarte bogată din Regatul Unit. 

Chelsea ar fi dispusă să-i achite fără probleme clauza de reziliere a lui VO, după cum dezvăluia recent cotidianul roz.

75de milioane de euro a achitat Napoli în septembrie 2019 pentru a-l cumpăra de la Lille pe Victor Osimhen. Nigerianul are acum 67 de goluri și 17 assisturi în 119 de partide la campioana Italiei

Mourinho nu are nimic de-a face cu Napoli. Este un mare antrenor, foarte simpatic, impetuos, dar cred că destinul lui va fi în afara Italiei. Cu siguranță nu la Napoli
Aurelio De Laurentiis, președinte Napoli

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Ancelotti i-a cerut președintelui să-l aducă înapoi pe Benzema: în ce condiții s-ar face transferul la Real Madrid
SPANIA
Ancelotti i-a cerut președintelui să-l aducă înapoi pe Benzema: în ce condiții s-ar face transferul la Real Madrid
Alibec, în Qatar până la vară: „Plecarea nu e posibilă”
FARUL
Alibec, în Qatar până la vară: „Plecarea nu e posibilă”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează