LIGA CAMPIONILOR    •   AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7 LA GENERAL)

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // Klopp, speriat de italieni: "I-am adus în punctul în care am vrut, dar sunt fioroși, de neoprit" » Cui îi dedică această calificare

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Joi, 03 Mai

Jurgen Klopp (50 de ani) a dedicat calificarea în finala Ligii Campionilor lui Sean Cox, superterul rănit în incidentele dinaintea manșei tur cu AS Roma."Este o finală dedicată în proporție de sută la sută lui Sean Cox. Am spus-o și înaintea meciului, o repet și acum. Toate rugăciunile și gândurile noastre bune sunt pentru el.

Am fost norocoși în această seară, suntem conștienți de asta. Roma este o formație puternică. I-am adus în punctul în care am vrut, dar sunt fioroși, de neoprit.

Ce pot spune despre finală? Nu știu care e adevărata noastră față în acest moment. Trebuie să ne prezentăm într-un cu totul alt mod la Kiev decât astăzi. Vestea bună e că știu că de ce suntem capabili, putem face asta", a declarat Klopp imediat după meci. 

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Liverpool pierde incredibil la Roma, scor 2-4, dar s-a calificat în finala Champions League după 11 ani » Primul eșec al englezilor în acest sezon

VIDEO + FOTO Penalty CLAR neacordat pentru AS Roma în meciul cu Liverpool

VIDEO + FOTO Fază de cascadorii râsului în AS Roma - Liverpool » Cel mai dureros autogol din Liga Campionilor!

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase