INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7)

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // VIDEO + FOTO Penalty CLAR neacordat pentru AS Roma în meciul cu Liverpool

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 23:06

AS Roma are ce să îi reproșeze lui Damir Skomina. Arbitrul sloven nu le-a acordat romanilor două lovituri de la 11 metri în repriza secundă a returului Ligii Campionilor contra lui Liverpool. 

Stephan El Shaarawy a fost unul dintre cei mai activi jucători romani în returul cu Liverpool. În minutul 62, mingea reluată de italian după o învălmășeală în careul lui Karius s-a oprit în mâna depărtată evident de corp a lui Alexander-Arnold. 

Skomina a dictat doar lovitură de la colț, amintind tuturor de hențul lui Marcelo din returul Real Madrid - Bayern, 2-2. Vezi aici faza incriminată de bavarezi!

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Liverpool pierde incredibil la Roma, scor 2-4, dar s-a calificat în finala Champions League după 11 ani » Primul eșec al englezilor în acest sezon

VIDEO + FOTO Penalty CLAR neacordat pentru AS Roma în meciul cu Liverpool

VIDEO + FOTO Fază de cascadorii râsului în AS Roma - Liverpool » Cel mai dureros autogol din Liga Campionilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1094143007392149
Florin Rotaru  •  03 Mai 2018, 08:28

zilele trecute, la TV, la un meci din campionatul american, o faza similara a fost lamurita cu VAR (arbitrajul video) cu lovitura de la 11 m. daca si in europa era valabil, acum aveam alte finaliste in liga campionilor !!

mutu57
mutu57  •  03 Mai 2018, 03:20

Da, e adevarat, dar a fost si un penalti clar in favoarea lui Liverpool in prima repriza cand Mane era la minge in careu si a fost imbrancit de un jucator de la Roma. Arbitraj slab in amandoua directiile, spre deosebire de cel de ieri in care arbitrul i-a ajutat pe madrileni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează