LIGA CAMPIONILOR    •   AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (2-5 ÎN TUR)

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // Romanii nu se opresc aici: "Am avut două penalty-uri, dar ăsta trebuie să fie începutul unei povești frumoase"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Miercuri, 02 Mai

Jucătorul lui AS Roma Federico Fazio (31 de ani) privește partea plină a paharului după eliminarea din Liga Campionilor, 6-7 la general contra lui Liverpool"Trebuie să continuăm acest proiect, să nu privim în urmă. Trebuie să învățăm din greșelile pe care le-am făcut. Acesta trebuie să fie începutul unei frumoase povești!

Este păcat, am avut două penalty-uri clare pe care arbitrul nu le-a văzut. O să rămânem optimiști, privim asta ca pe o performanță. O să ținem capul sus după acest sezon de Liga Campionilor", a declarat Fazio pentru sportmediaset.it.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Liverpool pierde incredibil la Roma, scor 2-4, dar s-a calificat în finala Champions League după 11 ani » Primul eșec al englezilor în acest sezon

VIDEO + FOTO Penalty CLAR neacordat pentru AS Roma în meciul cu Liverpool

VIDEO + FOTO Fază de cascadorii râsului în AS Roma - Liverpool » Cel mai dureros autogol din Liga Campionilor!

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

ucluj2011  •  03 Mai 2018, 10:14

Postat de baruch pe 03 Mai 2018, 08:40

la ce s-a vazut aseara, cred ca plodul caruia cei 3 magi de la rasarit ii vor aduce daruri si-l vor mangaia pe cap la kiev va fi mai degraba ala din liverpool si nu din madrid...oricum, bine ca s-a dus mitul cu liverpool "echipa saraca si cinstita".

Da ce crezi bă dășteptule , că MARELE Liverpool are ceva de a face cu gafele arbitrului??? crezi că au niscaiva pile păe la UEFA??? Bă nu mai vorbiți tîm/penii pe care nici voi nu le credeți!!! Au fost întradevăr 2 penalty-uri neacordate dar asta a fost vina arbitrului nu a echipei Liverpool și nici a suporterilor și nici a lui Klopp. Oricum , pe parcursul celor 2 manșe Liverpool a fost PESTE Roma... a fost o echipă mai solidă... 3-1 la reprize... Roma nu se ridică la nivelul lui Liverpool. Bravo Romei că a ajuns aici (prin inimă , voință , noroc și în virtutea inerției) , dar în acest moment Roma ÎN REALITATE nu este nici printre primele 10 echipe din Europa... Liverpool este în primele CINCI.

baruch  •  03 Mai 2018, 08:40

la ce s-a vazut aseara, cred ca plodul caruia cei 3 magi de la rasarit ii vor aduce daruri si-l vor mangaia pe cap la kiev va fi mai degraba ala din liverpool si nu din madrid...oricum, bine ca s-a dus mitul cu liverpool "echipa saraca si cinstita".

bazileon  •  03 Mai 2018, 07:29

Cea mai jalnica editie CL, scoruri de maidan, gafe incredibile, arbitraje nerusinate (ce au decis cele patru semifinaliste si finala) si bani, bani si iar bani. Lenin ar fi spus ca fotbalul a intrat in faza imperialista care duce la inevitabila prabusire. Cu capitalismul nu i-a iesit, dar parca vad c-o sa fie confirmat de data asta.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase