INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATALANTA - MANCHESTER UNITED

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a salvat-o pe United de la înfrângere: „Am avut noroc”

Cristiano Ronaldo
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 00:25 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 00:46

Manchester United a remizat în deplasarea cu Atalanta Bergamo, scor 2-2, în etapa #4 din Liga Campionilor. Pentru „diavolii roșii”, Cristiano Ronaldo (36 de ani) a fost din nou decisiv, el fiind autorul unei „duble”.

Totul despre meciurile de marți din Liga Campionilor

Ronaldo a vorbit despre meci, spunând că este un rezultat norocos, dar care îl bucură.

„Începutul a fost tare dificil. Știam că Atalanta pune multă presiune. Au un antrenor fantastic. Când jucam la Juventus, am simțit pe propria piele cât de dificil e contra lor. Am avut și o doză de noroc, dar așa e în fotbal. 

Trebuie să ne îmbunătățim, avem jucători diferiți, sistem diferit, trebuie să ne adaptăm unul cu celălalt, dar va dura timp. avem timp să ne îmbunătățim și să fim mai buni”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Atalanta - Manchester United 2-2 » Ronaldo îi salvează pe „diavoli”

La Bergamo s-au întâlnit Atalanta și Manchester United. United a început slab meciul și s-a trezit condusă după 12 minute, când De Gea a gafat la șutul lui Ilicic, mingea trecând pe sub el. 

United a egalat în prelungirile primei reprize după o fază de playstation între Bruno Fernandez și Cristiano Ronaldo, golgeterul lui Manchester marcând pentru 1-1.

Scenariul s-a repetat în repriza secundă, Atalanta trecând în avantaj după golul lui Zapata, iar United egalând din nou în prelungiri, tot prin Ronaldo. De data aceasta, lusitanul a trimis un voleu imparabil din marginea careului și a dus-o pe United pe primul loc din grupa F, cu 7 puncte după 4 meciuri, la egalitate cu Villareal.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo și Robert Lewandowski, noi pagini de istorie în Liga Campionilor! Ce recorduri au bătut cei doi

Istvan Kovacs, greșeală mare de arbitraj în Liga Campionilor: „Teribilul român nu a acordat un penalty bizar de clar”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează