INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATALANTA - VALENCIA

ATALANTA - VALENCIA 4-1 // VIDEO + FOTO » Atalanta, pas uriaș spre sferturi! Victorie entuziasmantă cu Valencia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 00:49

Atalanta s-a impus cu 4-1 pe teren propriu, contra Valenciei, în turul optimilor UEFA Champions League. Returul are loc pe 10 martie, în Spania.

 Atalanta - Valencia 4-1

 Aflată la prima participare în Ligă, Atalanta are o șansă mare de a se califica în sferturi, după un joc entuziasmant în Italia. Elevii lui Gasperini au avut 2-0 la pauză, după ce Hateboer a marcat în minutul 16, iar Ilicic a șutat imparabil de la 20 de metri, în minutul 42. 

După pauză, tot italienii au jucat mai bine. Freuler a făcut 3-0 în minutul 57, iar peste 6 minute Hateboer a făcut dubla după o cursă de 40 de metri. Intrat în minutul 64, Cheryshev a punctat după doar 3 minute și menține speranțele „liliecilor” la calificare. Până la final, Valencia s-a aruncat în atac, însă degeaba. Celades l-a introdus și pe Kevin Gameiro, dar Atalanta s-a apărat foarte bine și a menținut avansul.

Echipele de start:

Atalanta: Gollini - Toloi, Palomino, Caldara - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Ilicic, Pasalic, Gomez 
Rezerve: Sportiello, Djimsiti, Tameze, Muriel, Malinovskyi, Castagne, Zapata
Antrenor: Gian Piero Gasperini

Valencia: Domenech - Wass, Mangala, Diakhaby, Gaya - F. Torres, Parejo, Kodogbia, Soler - Guedes, Maxi Gomez 
Rezerve: Cillessen, Correira, Costa, Gameiro, Cheryshev, Sobrino, Gutierrez 
Antrenor: Albert Celades

Citește și:

Mino Raiola l-a atacat dur pe Ole Gunnar Solskjaer: „Sclavia s-a abolit demult, Paul Pogba nu-i aparţine"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
valsword
valsword  •  20 Februarie 2020, 15:00
Postat de adymartianul pe 20 Februarie 2020, 10:37

Problema e ca n-au avut atacanti. Maxi Gomez ala e o mare teapa. Daca il luau pe Alcacer, ala dadea 3 aseara, la ce ocazii au avut.

Da,italienii au o echipa carea ataca in haita ca lupii.Prin urmare de multe ori isi neglijeaza complet apararea....dar se pare ca nu le pasa si in asta sta nebunia lor.Pare ca joaca doar pe principiul (hai ma sa vedem care da mai multe,noi sau voi) Astazi peste tot vedem un fotbat atat de tacticizat si mai ales la macaronari,tara cattenaccio.Nu stiu ce le zice Gasperini ,dar ca sa vezi tocmai o echipa italiana ca iese din tiparele tacticii si ataca cu totii uitand de aparare te socheaza.Peste jumatate dintre titulari au cate 6 sau 7 goluri marcate in campionat,aproape toti jucatorii din lot au marcat,au 63 de goluri date si mai sunt 14 etape.Spune tot despre cum inteleg ei sa joace si spectacolul pe care il fac.Oare cand o sa apara si la noi o echipa in stilul asta.

magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2020, 13:14
Postat de adymartianul pe 20 Februarie 2020, 10:37

Problema e ca n-au avut atacanti. Maxi Gomez ala e o mare teapa. Daca il luau pe Alcacer, ala dadea 3 aseara, la ce ocazii au avut.

A lipsit si Rodrigo...si Atalanta a mai ratat cateva ocazii...a fost cel mai spectaculos meci din cele 4 jucate

adymartianul
adymartianul  •  20 Februarie 2020, 10:37
Postat de valsword pe 20 Februarie 2020, 00:44

Culmea e ca Valencia nu a jucat deloc rau.Jucatori tehnici,control bun al mingii,pase excelente....problema lor a fost ca astia de la Atalanta sunt o echipa de nebuni:)

Problema e ca n-au avut atacanti. Maxi Gomez ala e o mare teapa. Daca il luau pe Alcacer, ala dadea 3 aseara, la ce ocazii au avut.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close