INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FAZA GRUPELOR

Autogoluri, recorduri şi Real Madrid. TOP 5 faze IMPORTANTE ale serii

Realul a făcut scor cu Lyon, 4-0
Realul a făcut scor cu Lyon, 4-0

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 10:17

Real Madrid a fost performera serii, după ce s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu cu Olympique Lyon. A fost abia a doua victorie a "galacticilor" în faţa lyonezilor în cele 9 meciuri care le-au disputat în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Iată cele mai importante repere ale primei zile din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor

1. Benzema a înscris al treilea său gol împotriva Lyonului
Francezul din atacul lui Real Madrid a deschis scorul pe Santiago Bernabeu împotriva fostei sale echipe. Golul din această seară, din minutul 19 al confruntării, este al treilea pe care atacantul din Hexagon îl marchează în poarta Lyonului. În cele din urmă s-a terminat 4-0 pentru madrileni.

Citeşte aici mai multe şi vezi VIDEO!

2. Mario Gomez s-a făcut de rîs de la punctul cu var
Atacantul lui Bayern a avut şansa de a aduce cele trei puncte echipei sale în deplasarea de la Napoli. În minutul 49, la scorul de 1-1, Bayern a beneficiat de o lovitură de pedeapsă. După ce s-a certat cu doi colegi ca să fie lăsat să execute, Gomez a încercat o execuţie pe centrul porţii, dar Morgan De Sanctis i-a ghicit intenţiile şi a prins fără probleme

Vezi aici VIDEO!

3. Două autogoluri au decis rezultatele din grupa A
Coincidenţe incredibile în Grupa A. În ambele meciuri din grupă s-a marcat cîte un autogol, ambele în jurul minutului 40, ambele în dreptul oaspeţilor.

La Manchester City - Villareal, Marchena a marcat în proprie poartă în minutul 41, după ce oaspeţii deschiseseră scorul în minutul 3, prin Cana. S-a terminat pînă la urmă 2-1, după ce Kun Aguero a marcat în minutul 3 de prelungiri.
La Napoli - Bayern Munchen, Badstuber şi-a marcat un autogol în minutul 40, după ce nemţii deschiseseră scorul în minutul 2, prin Toni Kroos. S-a terminat 1-1!

4. Manchester a ajuns la 18 meciuri consecutive în care reuşeşte să înscrie
Tot mai multe statistici ne demonstrează de ce Manchester United, adversara Oţelului din această seară, e pe primul loc în clasamentul FIFA al cluburilor. Golurile lui Rooney din penalty au făcut ca meciul de pe Naţional Arena să fie cea de-a 18-a partidă consecutivă în care Manchester reuşeşte să înscrie.

Vezi aici VIDEO la primul gol!

5. Badstuber a distrus recordul lui Bayern
Autogolul lui Badstuber a pus capăt unei perioade de 1.150 minute în care Bayern n-a primit gol. În acest timp, nemţii au marcat de 33 de ori. Ultima partidă în care Bayern luase gol a fost pe 7 august, 0-1 cu Borussia Monchengladbach

Citeşte aici mai multe şi vezi VIDEO!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rhodes
rhodes  •  19 Octombrie 2011, 12:07

Ajuta un doctor sa salveze vieti! Ajuta-l pe Catalin! ://drcatalinsandu.wordpress.com/ ://www.ziarulring.com/stiri/34169/campanie-ring-ajutati-un-tanar-medic-sa-salveze-viet ://www.facebook.com/#!/pages/C%C4%83t%C4%83lin-Sandu/170212169732864

drzu
drzu  •  19 Octombrie 2011, 08:17

pacat de recordul lui Neuer

Vezi toate comentariile (2)
Comentează