INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA 2-0

"Barca, căderea zeilor"» Principalul personaj pus la zid în presa internațională după cutremurul din "sferturile" Ligii

Sursa fotoȘ Guliver/GettyImages
Sursa fotoȘ Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2016 09:47

Eliminarea Barcelonei din Champions League a avut ecou în presa din întreaga lume, care insistă însă pe faptul că Barcelonei nu i-a fost acordat un penalty.

Italienii îl pun la zid pe arbitrul Nicola Rizzoli, iar Corriere dello Sport titrează "Răsunător: Barca eliminată" și subliniază că Rizzoli "nu a acordat un penalty clar în favoarea catalanilor".

Gazzetta dello Sport alătură titlurile "Barca, căderea zeilor" și "Furie asupra lui Rizzoli", în timp ce în Tuttosport apar titlurile "Barca, eliminată din Champions League" și "Rizzoli și haosul".

Francezii de la L'Equipe laudă prestația lui Griezmann și cele două goluri marcate de acesta prin titlul "Griezmann 2, Barca 0".

Marca subliniază dăruirea arătată de Atletico, Marca: "Ce mod de a crește! Ce mod de a crede! Ce mod de a simți. Atletico a reușit o calificare istorică în fața Barcelonei".

Atletico Madrid a învins Barcelona în returul sferturilor de finală din Champions League, scor 2-0, și s-a calificat în faza următoare a competiției.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
1718377085113334
Bulat Nicu  •  14 Aprilie 2016, 18:06
Postat de sphinxx pe 14 Aprilie 2016, 11:17

dupa stema se vede ca nu ai legatura cu momentu...in plus, ca admirator al fotbalului englez si al fair-play-ului sugestiile de comportament pt fanii Barcei ar trebui sa nu existe... dar cum orice inteligent isi poate da cu parerea despre fotbal mai ales pe considerente de ura la adresa unora prea buni, putem sa ne asteptam la orice... pana la urma vreti faulturi si *** la marginea terenului asta veti avea...

"dupa stema se vede ca nu ai legatura cu momentu"... hai ca ma faci sa rid, sa te rid...sa-nteleg ca aici vorbesc doar acei cu stema care au legatura cu momentu?:)))))) La adresa celor mai buni...am reamintit un meci in care Chelsea a fost in aceeasi situatie ca si Barca ieri, numai ca in comparatie cu Atlético Madrid, in meciul acela Barca ***. Din ce ai mai scris pe aici vad ca esti cel mai priceput la fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Aprilie 2016, 18:05

Arbitrul??? ***? Vș spun eu. NIMIIIIIIIC. Ce bine îmi pare. Ma uns la suflet această victorie a lui Atletico și bineînțeles victoria Realului... *** Catalunia voastră de *** care sunteți voi ***... vreți să vă dezlipiți de mama Spanie ah??? La eșafod cu voi ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Aprilie 2016, 18:05
Postat de mishu_74 pe 14 Aprilie 2016, 17:19

Degeaba, Atletico a facut meciurile vietii in fata Barcei, nu cred ca vor mai fi in stare de a repeta ''greseala'' si in semifinale impotriva oricarei echipe ar juca....dar pentru asta e frumos fotbalul, neprevazutul face parte din sport, iar Atletico si-a castigat clar titulatura de buturuga mica. :)

Vai de mine , Atletico este MULT peste Manchester City , dar dacă întîlnește Bayern sau MARELE REAL nu au nici o șansă.... dar pe de altă parte , NIMENI nu ar avea nici o șansă dacă ar întîlni Bayern sau MARELE REAL.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează