INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Rumoare în vestiarul Barcelonei » Jucătorii se tem de jocuri de culise în grupa de Champions League

Barcelona/ foto Imago Images
Barcelona/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 21:31 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 22:00

Barcelona a pierdut cu Inter, 0-1, în Liga Campionilor și a rămas pe locul 3 în grupă. Jucătorii catalani se tem că nu se vor califica în optimi din cauza unor jocuri de culise între Bayern și Inter.

În cazul în care catalanii nu vor reuși să câștige următoarele două meciuri, ar fi la mâna rezultatelor în ultima etapă din grupe, când Bayern și Inter se întâlnesc în Germania. 

Jucătorii lui Xavi se tem că dacă se va ajunge în această situație, Bayern ar putea să nu își apere corect șansele cu Inter, pentru a o lăsa pe Barcelona în afara competiției, informează catalanii de la Sport.es.

Barcelona, ignorată de UEFA » Ce se întâmplă cu arbitrii care au refuzat un penalty în meciul cu Inter
UEFA
Barcelona, ignorată de UEFA » Ce se întâmplă cu arbitrii care au refuzat un penalty în meciul cu Inter

Fotbaliștii Barcelonei se tem de jocuri de culise în Liga Campionilor

Rămasă cu 3 puncte după 3 etape, Barcelona o așteaptă pe Inter pe Camp Nou, miercuri, de la ora 22:00. În cazul în care catalanii nu câștigă, șansele de calificare scad considerabil. 

Jucătorii se tem că Inter și Bayern ar putea complota împotriva lor pentru a-i trimite în primăvara Europa league, acolo unde Barcelona a jucat și anul trecut.

Care ar fi motivul unui complot al lui Bayern? Cei de la Barcelona consideră că nemții și-ar dori răzbunare pentru pierderea lui Lewandowski în vară, când polonezul a ajuns pe Camp Nou.

Atunci, șefii lui Bayern nu au vrut să îi dea drumul lui Robert, dar dorința Barcelonei de a-l transfera și insistențele polonezului de a pleca i-au înduplecat pe germani să accepte oferta catalanilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Spaniolii anunță că Barcelona vrea o nouă campanie de transferuri spectaculoasă: 9 jucători în atenția lui Xavi » Messi, Kante și Asensio, pe listă

Fotbalistul din Premier League cumpărat cu 23 de milioane de euro s-a retras la 24 de ani, din cauza unei afecțiuni la inimă: „Altfel ar risca să moară”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  12 Octombrie 2022, 02:24

Barcelona nu castiga nici cu Inter nici cu Bayern

sabinalin
sabinalin  •  11 Octombrie 2022, 06:58

Daca pana si un club ca Barcelona se coboara sa faca asemenea acuzatii... Sunt la mana lor, sa demonstreze pe terec ca merita sa se califice in optimi !

enigmaticul
enigmaticul  •  10 Octombrie 2022, 22:48

Nu înțeleg de ce își fac probleme de ”complot”!! Să câștige toate meciurile rămase, și un golaveraj mai bun, și sunt calificați. Au două meciuri grele acasă pe care trebuie să le câștige, și s-a rezolvat. Cel din deplasare cu Victoria, este mai facil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close