INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Joan Laporta a coborât la vestiare și l-a băgat în ședință pe Xavi, după egalul cu Inter

Joan Laporta, președinte Barcelona/ foto Imago Images
Joan Laporta, președinte Barcelona/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 17:28 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 19:12

Joan Laporta (60 de ani), președintele Barcelonei, a fost extrem de supărat după egalul cu Inter din grupele Champions League, scor 3-3.

După remiza de pe Camp Nou, șansele Barcelonei de a se califica în optimile Ligii Campionilor sunt minime. Catalanii au rămas cu 4 puncte, în timp ce Inter are 7. În cazul unei victorii a italienilor în următorul meci, cu Viktoria Plzen pe „Giuseppe Meazza”, Barcelona este eliminată din competiție, după ce a pierdut cu 0-1 meciul tur cu echipa lui Inzaghi.

Xavi, după egalul care aproape a „retrogradat-o” pe Barcelona în Europa League: „Fotbalul a fost iarăși crud cu noi! Două greșeli ne-au «ucis»”
BARCELONA - INTER 3-3
Xavi, după egalul care aproape a „retrogradat-o” pe Barcelona în Europa League: „Fotbalul a fost iarăși crud cu noi! Două greșeli ne-au «ucis»”

Președintele Joan Laporta a coborât nervos la vestiare după meciul cu Inter și a avut o discuție cu antrenorul Xavi, potrivit Sport.es., însă doar după ce spiritele în rândul jucătorilor s-au calmat, ei fiind nervoși după meci. 

Joan Laporta a cerut explicații după Barcelona - Inter 3-3

Spaniolii anunță că Joan Laporta a fost deranjat de faptul că Barcelona are șanse minime de calificare, mai ales după investițiile din vară. El a avut o discuție privată cu Xavi, însă nu a luat contact cu jucătorii. 

Laporta a încercat să afle cauzele rezultatului negativ cu Inter, iar în același timp i-a transmis lui Xavi susținerea sa, mai ales că următorul meci este cu Real Madrid, pe „Santiago Bernabeu”.

Primul El Clasico din acest sezon se joacă duminică, de la ora 17:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Real Madrid și Barcelona sunt la egalitate de puncte în La Liga, 22.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Istvan Kovacs, criticat după cea mai slabă prestație din Europa: „Aproape totul salvat de VAR. De neînțeles. A lăsat de dorit”

Cum a fost cusut Antonio Rüdiger în vestiar, după accidentarea suferită în meciul cu Șahtior Donețk. A avut nevoie de 20 de copci!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează