INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER 3-3

Xavi, după egalul care aproape a „retrogradat-o” pe Barcelona în Europa League: „Fotbalul a fost iarăși crud cu noi! Două greșeli ne-au «ucis»”

Xavi Hernandez // foto: Guliver/gettyimages
Xavi Hernandez // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 08:31 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 08:36

Xavi Hernandez (42 de ani), antrenorul de la FC Barcelona, a comentat egalul din grupele Champions League cu Inter, scor 3-3, care a micșorat considerabil șansele catalanilor de calificare în „optimile” competiției.

După 3-3 pe Camp Nou cu Inter Milano, Barcelona se află într-o situație extrem de delicată în Champions League. Pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției, catalanii au nevoie de victorii cu Bayern și Plzen, iar italienii să nu câștige niciunul dintre meciurile rămase. Sau să obțină 4 puncte, iar Inter să piardă ambele partide.

Xavi Hernandez a descris situația echipei sale drept „o lovitură grea”, dar se concentrează deja asupra următorului meci, duelul de campionat cu marea rivală Real Madrid.

Fulgerător! Salah a stabilit un record uluitor în Champions League, în fața echipei lui Ianis Hagi
RANGERS - LIVERPOOL 1-7
Fulgerător! Salah a stabilit un record uluitor în Champions League, în fața echipei lui Ianis Hagi

Xavi, după Barcelona - Inter 3-3: „Fotbalul a fost crud cu noi”

„Am primit multe goluri în a doua repriză. Prima parte a fost din nou excelentă. Fotbalul a fost crud cu noi la Munchen, la Milano și astăzi din nou.

Meritam mai mult, dar ăsta este Champions League. Trebuia să jucăm precum în prima parte, cu intensitate și ritm. Trebuie să mergem înainte.

Fotbalul este un joc al greșelilor, iar astăzi nu ne-am apărat bine. Am plătit scump pentru greșelile noastre, unele foarte serioase, care ne-au costat victoria.

Poate că procesul este mai lung în Europa. Cred că am abordat meciul corect, poate nu am reușit să le transmit jucătorilor înainte de a doua repriză ce intensitate era necesară.

Dacă defensiva nu funcționează, este și eșecul meu. Dacă Pique sau Busquets greșesc, greșesc și eu. Îmi asum toată responsabilitatea. După primul lor gol ne-am prăbușit, iar al doilea nu ar trebui să existe în fotbal! Două greșeli ne-au «ucis»”, a precizat Xavi, citat de Mundo Deportivo.

Xavi Hernandez: „Ne gândim deja la El Clasico”

„Ca un cule, sunt trist și chiar puțin nervos. Am lăsat să ne scape printre degete victoria. Dar mai sunt competiții de jucat, obiectivul este să câștigăm trofee în cotninuare.

Mai avem campionatul, supercupa, cupa, trebuie să câștigăm. Este o lovitură foarte grea. Ne gândim deja la Madrid, la Clasico. Trebuie să ne revenim și să încercăm să învingem Madridul pe Bernabeu. Punem deoparte Champions League și ne concentrăm pe campionat, unde suntem lideri”, a adăugat antrenorul blaugrana.

  • Real Madrid - Barcelona, meci din etapa 9 din La Liga, este programat duminică, 16 octombrie, de la ora 17:15.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

„De câte ori faceți sex?” » Mărturisirile soției lui Sergio Ramos, virale în Spania: „Trebuie să exersezi”

Kovacs, corectat de VAR în Bayer Leverkusen - FC Porto! Meci greu, cu 3 penalty-uri și un record inedit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cdba3133
cdba3133  •  13 Octombrie 2022, 14:19

Mare foc am eu de barcelona. Nu o sa-mi mai revin din plans tot anul in curs. Atata stiti? Alte echipe nu mai sunt decat barcelona si real. Ati ramas blocati la astea doua echipe?

fibra
fibra  •  13 Octombrie 2022, 12:42

Lui Xavi e greu sa suporte ca joaca si adversarii.

angorkha
angorkha  •  13 Octombrie 2022, 10:31

Doua greseli v-au ucis, de aia ati luat 3 goluri....... Asta e Mesia antrenoratului, venit cu arca salvatoare. Are un procentaj mai mic de victorii decat toti ultimi 5 antrenori ai Barcei..... Mare puffffffff. Oricum Interul mergea mai departe chiar daca pierdea, avand meci cu Bayern. Care Bayern? Aia care sunt la cutite cu Lewandowski si Barcelona.... Oare Inter castiga meciul ala, daca avea nevoie, iar Bayern era deja calificata in optimi?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează