INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER

BARCELONA - INTER // Declarație surprinzătoare înainte de Barcelona - Inter: „Titularizarea lui Messi ar fi un avantaj pentru italieni”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 18:15

Francesco Coco (44 de ani), fost internațional italian, a vorbit înaintea duelului-vedetă al acestei săptămâni din UEFA Champions League, Barcelona - Inter, miercuri, 2 octombrie, de la ora 22:00.

Coco, care a câștigat Cupa Italiei în 2005 cu Internazionale Milano, a declarat pentru publicația spaniolă Sport că titularizarea lui Lionel Messi (32 de ani) ar putea constitui un avantaj pentru nerazzurri. Argentinianul este incert după problemele avute în meciul cu Villarreal.

Când un jucător ca Messi lipsește, se simte întotdeauna. Există o Barcelona cu Messi și alta fără Messi, dar prezența lui pe teren ar putea fi un avantaj pentru Inter.

Mă explic: ar fi mai bine să se confrunte cu un campion ca el, deoarece s-ar concentra mult mai bine. În schimb, absența lui Messi de pe teren ar putea să le confere o relaxare psihică italienilor”, a afirmat Francesco Coco.

Messi a primit după accidentarea din partida cu Villarreal din campionat (scor 2-1 pentru catalani) diagnosticul de întindere a mușchilor aductori de la piciorul stâng, iar din această cauză Messi a ratat duelul cu Getafe din urmă cu 2 zile (2-0 pentru Barcelona).

Totuși, fanii catalanilor au primit vești bune în ultimele ore: Messi și Ousmane Dembele (22 de ani) s-au pregătit normal alături de ceilalți coechipieri astăzi, iar cei doi ar putea să evolueze în meciul cu Inter, liderul din Serie A.

„Personalitate, intensitate și curaj!”

Programul etapei #2 din Liga Campionilor

Întrebat despre ceea ce ar trebui să facă Inter miercuri seară, Francesco a oferit câteva sfaturi echipei antrenate de Antonio Conte.

Pentru a câștiga pe Camp Nou ai nevoie de trei lucruri: personalitate, intensitate și curaj. Dacă te duci acolo crezând că nu vei câștiga, te vei prăbuși și vei eșua. Dacă, dimpotrivă, pregătești jocul fără să te gândești la rezultat, este posibil să ai o șansă.

Totul ține de mental. Stadionul lor este foarte cald, îmi amintesc bine. Trebuie să dai totul fără să lași Barcelona să plimbe mingea. Aceasta este rețeta mea personală”, a mai afirmat Coco.

Coco a jucat de-a lungul carierei pentru AC Milan, Vicenza, Torino, FC Barcelona, Inter și Livorno.

2 campionate ale Italieiare în palmares Coco, pe vremea când juca pentru AC Milan

CELE MAI FRUMOASE 5 GOLURI ALE LUI MESSI ÎN UCL

CITEȘTE ȘI:

TOTTENHAM - BAYERN // VIDEO Atenție la Hugo Lloris! Portarul lui Tottenham, gafă incredibilă! A luat gol după ce a vrut să dribleze un adversar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează