INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL

BARCELONA - LIVERPOOL // Un fost „Balon de Aur” știe care este arma secretă a „cormoranilor”: „Nu doarme nici măcar un minut”

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 13:46

Barcelona și Liverpool se duelează astăzi în turul semifinalelor Ligii Campionilor. Meciul se va disputa de la ora 22:00, pe Camp Nou, liveTEXT, VIDEO+FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și TV Look Plus.

Rivaldo, fostul mare jucător al Barcelonei, a prefațat întâlnirea dintre cele două formații și îi avertizează pe catalani.

Brazilianul este de părere că Messi și compania vor avea viață grea cu Firmino, starul în vârstă de 27 de ani al lui Liverpool.

„E un jucător de care îmi place și care a avut câteva oportunități cu echipa națională a Braziliei. Barcelona trebuie să aibă grijă și să nu fie distrasă, pentru că Firmino nu doarme nici măcar un minut. Are calitate, este mereu prezent în teren și are foame de gol”, a declarat Rivaldo, potrivit Marca.

Fostul „Balon de Aur” din 1999 nu îi subestimează nici pe colegii lui Firmino: „Nu poți spune cine va amenința Barcelona. Trebuie să stai cu ochii pe toți”.

Barcelona are dezavantajul că joacă returul în deplasare, pe Anfield, dar Rivaldo este convins că suporterii lui Liverpool nu vor pune presiune pe gruparea blaugrana: „Jucătorii sunt obișnuiți cu atmosfera. O să fie un spectacol minunat!”.

BARCELONA - LIVERPOOL. Echipele probabile

Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Lenglet, J. Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Dembele
Antrenor: Ernesto Valverde

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Antrenor: Jurgen Klopp

Stadion: Camp Nou, Barcelona
Arbitru: Bjorn Kuipers

Citește și:

Jurgen Klopp nu uită vorbele lui Lionel Messi: „Au sunat ca o amenințare pentru mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1779502482283942
Emil Nae  •  01 Mai 2019, 19:46

LIGA ESTE A BARCELONEI. NU ARE ADVERSAR

10204390237636316
Constantin Rusanda  •  01 Mai 2019, 15:07

Din ce știu eu Firminho nu este refăcut 100%. La un moment dat se punea problema să lipsească până la sfârșitul sezonului

blatistu49
blatistu49  •  01 Mai 2019, 14:16

va cistiga Liverpool

Vezi toate comentariile (4)
Comentează