INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTERDICȚIE

Suporterii clubului au primit interdicție în „sferturile” Champions League

Fanii lui Bayern Munchen, foto: Getty Images
Fanii lui Bayern Munchen, foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 13:23 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 14:57

Bayern s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor după succesul din retur cu Lazio, scor 3-0, însă fanii campioanei Germaniei au primit o veste proastă după acest duel.

Suporterii bavarezilor au primit interdicție din partea UEFA de a cumpăra bilete la meciul din deplasare în sferturile Ligii, după incidentele de la meciul de pe teren propriu cu Lazio, conform Reuters.

Ce destin! Fostul șofer de autobuz, noul antrenor al rivalei Barcelonei
SPANIA
Ce destin! Fostul șofer de autobuz, noul antrenor al rivalei Barcelonei

Fanii lui Bayern, interziși în deplasarea din sferturile Ligii Campionilor

UEFA a luat această decizie în contextul în care suporterii campioanei Germaniei au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren la meciul cu Lazio, de pe 5 martie. Forul european i-a amendat pe nemți cu 40.000 de euro.

Clubul a oferit prima reacție după acest anunț. Prin vocea directorului executiv Jan-Christian Dreesen, clubul nu va face apel împotriva deciziei.

„Trebuie să acceptăm această pedeapsă. Nu numai că au fost declanșate dispozitive pirotehnice, dar acestea au fost lansate în mod deliberat pe teren, punând în pericol direct specatorii. Aceasta este o încălcare atât de clară a termenilor de suspendare încât, din păcate, nu are rost să facem apel.

Suntem foarte fericiți pentru calificarea în sferturile de finală, dar faptul că acum trebuie să jucăm în deplasare fără sprijinul suporterilor este o lovitură serioasă. Un mic grup de infractori a făcut un deserviciu tuturor suporterilor noștri și echipei. Cu toate acestea, am încredere că echipa noastră va găsi o modalitate de a oferi cel mai bun randament în această fază a competiției”, a spus oficialul, conform fcbayern.com.

Tragerea la sorți pentru sferturile de finală va avea loc vineri, 15 martie. Meciurile din prima manșă vor avea loc pe 9 și 10 aprilie, iar cele din retur pe 16 și 17 aprilie.

Bavarezii își așteaptă adversarul din sferturile Ligii, însă atenția este concentrată și pe lupta internă. Acolo, trupa lui Tuchel este pe locul 2, la 10 puncte de liderul Leverkusen.

Citește și alte știri:

Lazio a anunțat despărțirea de Maurizio Sarri și a numit instant noul antrenor
ITALIA
Lazio a anunțat despărțirea de Maurizio Sarri și a numit instant noul antrenor
Americanii l-au analizat în detaliu pe Radu Drăgușin și lansează întrebarea momentului » Cu cine îl compară pe român
TOTTENHAM
Americanii l-au analizat în detaliu pe Radu Drăgușin și lansează întrebarea momentului » Cu cine îl compară pe român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează