INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA PRAGA, 20:45, PRO TV, GSP.RO

Becali e pregătit să aducă trei jucători dacă Steaua trece de Sparta: "Toți banii vor fi investiți în fotbaliști"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 18:36

Viorel Păunescu, președintele de onoare al Stelei, susține că Gigi Becali va transfera trei jucători importanți dacă roș-albaștrii vor trece de Sparta Praga în această seară.

"Soarta Stelei ține și de meciul de azi. Dacă mergem mai departe, putem intra în grupe, iar banii care vor veni știu că vor ajunge în investiții. Știu că Gigi vrea să bage toți banii în jucători.

E un moment de răscruce în fotbalul românesc. La Steaua s-au investit bani. Dacă Steaua nu se califică este posibil ca investițiile să fie făcute mai precaut și echipa să caute mai mult jucători tineri. Budescu e un jucător foarte bun, a avut momente importante la Astra și la echipa națională. Dacă Steaua se califică, Gigi va aduce trei jucători", a declarat Viorel Păunescu la Digisport.

"MApN și Steaua vor ajunge față-n față și probabil se vor rezolva problemele. Eu sunt convins că treaba se va rezolva în favoarea acestei echipe"
Viorel Păunescu

Steaua va juca împotriva Spartei Praga în manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor astăzi, de la ora 20:45. Meciul se va desfășura pe Arena Națională și va fi în direct la Pro tv și liveTEXT pe GSP.ro. În tur scorul a fost 1-1.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
catalynn
catalynn  •  03 August 2016, 22:34

Iar vorbește calicul asta de investiții?! Pana mâine uita, ba mai mult, daca primește 6 milioane de la belgieni il lasa si oe Stanciu sa plece, doar nu vreți sa rămână fetele fara zestre, nu?! De ce credeți sa nu ii tine nimeni partea in conflictul cu MApN?! Daca vedeam ca e om serios si într-adevăr investe nu doar profita era alta treaba. Asa lasa sa-i ia Statul banii via MApN, nici nu merita altceva!

wertusi
wertusi  •  03 August 2016, 22:22

banii vor fi investiti in averea ficelor lui , in jucatori absolut nimic , prostiti poporul.

ovasim
ovasim  •  03 August 2016, 21:13
Postat de antishtoia pe 03 August 2016, 20:46

*** *** si incepe *** lui becali! Astia sunt suporterii stelisti? ***? Vai de sufletul lor! Dar gresesc, de unde *** cu suflet?

Du-Te mă invardindu-te că faci degeaba umbră pamantului

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close