INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Blestemul finalei! Al doilea turneu final ratat de Carvajal din cauza unei accidentări

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2018 12:57

Fundașul dreapta blanco a suferit o leziune musculară la gamba dreaptă în Real Madrid - Liverpool 3-1 și, aproape sigur, pierde CM din Rusia. În 2016, s-a rupt cu Atletico și a văzut Euro la televizor.

Nu doar lacrimile lui Salah au creat emoție și compasiune la Kiev. Și Carvajal a trăiește o dramă, pentru că, dincolo de bucuria unei noi Ligi câștigate, îi macină sufletul accidentarea din prima repriză cu Liverpool.

S-a rupt după o încercare de pasă cu călcâiul la Ronaldo și, aproape sigur, va pierde CM din Rusia. O leziune la mușchii ischiotibiali ai gambei drepte! La fel a pățit spaniolul acum doi ani, în finala cu Atletico, ratând Euro!

Cât ghinion pentru fundașul dreapta! Îi lipsise lui Zidane două luni din cauza unei pericardite și tocmai ce se refăcuse după altă problemă musculară, suferită în turul semifinalei cu Bayern. Nacho ar putea fi înlocuit de selecționerul Lopetegui cu Sergi Roberto sau Bartra pe postul unde-i are pe Nacho, Odriozola și Azpilicueta. 

Citește și:  Primul diagnostic pentru Salah » Ministrul Sportului din Egipt a făcut marele anunț

Citește și: A fost sau nu cu intenție? Un fost fundaș al naționalei României a dat verdictul în cazul Ramos - Mo Salah: "Vă garantez". Intră și tu în dezbatere!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  27 Mai 2018, 21:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează