INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - SLAVIA PRAGA 2-1

BORUSSIA DORTMUND - SLAVIA PRAGA 2-1 // Nicolae Stanciu, lăudat în presa internațională după meciul cu Borussia: „A fost ca bulele din paharul de vin”

Articol de - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 15:16

Slavia Praga a pierdut cu Borussia Dortmund, 1-2, în ultimul meci din grupele UEFA Champions League și a terminat pe ultimul loc. Nicolae Stanciu, 26 de ani, a avut o prestație excelentă. 

Slavia Praga a trecut pe lângă un mare rezultat în deplasare, după remizele cu Inter şi Barcelona. A chinuit-o rău de tot pe Dortmund, într-un ultim sfert de oră dramatic cu gazdele în „zece”.  

Mijlocașul Nicolae Stanciu a făcut un meci foarte bun, a avut o bună ocazie de a marca în prima repriză, dar a şutat puţin alături de bară. A primit nota 7 în Gazzetta dello Sport şi 8 (doar Souček, autorul golului, a luat la fel) în cotidianul Blesk. „A fost ca bulele din paharul de vin. I-a servit ideal pe Olayinka şi Škoda, însă a şi avut golul în picior. Remarcabilă evoluţie!”.  

Cel mai bun de pe teren a fost marţi portarul Bürki, care a salvat calificarea „galben-negrilor” în nenumărate situaţii critice, dar a fost şi norocos când Kudela a ratat egalarea cu capul de la un metru, cu poarta goală! 

Citește și:

Răzvan Lucescu și Al Hilal, gata de Campionatul Mondial al Cluburilor! Când joacă primul meci, cu cine poate juca în semifinale + cine transmite turneul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
robby73
robby73  •  12 Decembrie 2019, 10:24
Postat de sadikul pe 11 Decembrie 2019, 17:57

ai idee cu cati km la ora a alergat ?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...bah cazino ...daca mergi lejer in 10 min faci 1 km ...90 de min 9 km ..deci ??

Am alergat si eu ieri 12 km, dar in 70 min.. Am transpirat putin si pulsul nu a depasit 130. Daca fugeam 90 min., faceam in jur de 15 km.

rumunek
rumunek  •  11 Decembrie 2019, 18:23

Degeaba! Nu e decar, așa cum e numărul 23.

aran
aran  •  11 Decembrie 2019, 18:17
Postat de fairplayromania pe 11 Decembrie 2019, 17:25

Bulele din paharul cu sifon fac: fîsss , şi-a tît. Sunt curios cum se spune în cehă " fîs" .

funění este fâsâială

Vezi toate comentariile (17)
Comentează