INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GLADBACH - REAL MADRID 2-2

Real Madrid, ultima în grupa de Champions League! Zidane surprinde după un nou meci rușinos: „Echipa a arătat caracter!”

Real Madrid a remizat cu  Borussia Monchengladbach, scor 2-2, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor +6   FOTO
Real Madrid a remizat cu Borussia Monchengladbach, scor 2-2, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 00:38 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 00:42

Real Madrid a remizat cu  Borussia Monchengladbach, scor 2-2, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor. Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul spaniolilor, a tras concluziile la finalul confruntării.

  • Pentru germani a marcat două goluri Marcus Thuram, în minutele 33 și 58;
  • Real a revenit pe final, prin reușitele lui Benzema (87') și Casemiro (90+3').

Vezi AICI toate rezultatele din grupele Champions League

„Nu am crezut că va fi o dramă în această seară. Echipa a dat dovadă de reacție pe final. Prima repriză a fost foarte bună, am primit acel gol dintr-o greșeală. Dar rezultatul înseamnă că echipa are caracter. Vrem mereu să câștigăm, nu suntem mulțumiți cu o remiză. 

Într-adevăr, posesia pe care am avut-o nu a fost concretizată uneori. Eu mă concentrez pe reacția echipei. Este un punct important, totuși. Știm că jucând astfel vom scoate lucrurile la capăt. Jocul a fost foarte bun, iar fotbaliștii au luptat până la final. Va fi un an dificil pentru noi toți, dar astăzi trebuie să fim mândri”, a declarat Zidane.

Real Madrid, aproape de o rușine istorică în Champions League

Real Madrid avea 3 înfrângeri consecutive în Champions League. Formația din capitala Spaniei pierduse și primul meci din actuala ediție, scor 2-3 cu Șahtior. Ediția precedentă a Ligii a fost încheiată la fel de modest de galatici, care au suferit două eșecuri contra lui Manchester City în „sferturi”, ambele cu 1-2.

Los Blancos puteau ajunge chiar la 4 eșecuri la rând dacă nu reușeau să egaleze pe final cu Borussia, ceea ce ar fi însemnat cel mai slab bilanț din istoria clubului.

După primele două etape, Real Madrid este ultima în Grupa B, 1 punct, golaveraj 4-5. Iar pentru madrileni urmează o „dublă de foc” cu Internazionale Milano.

FOTO Cele mai tari imagini din Monchengladbach - Real Madrid 2-2

+2 FOTO

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Ajax are un nou star! Cine e Lassina Traore, atacantul cu 6 goluri în 3 zile

Ghinion pentru Liverpool! S-a accidentat încă un titular » Apărarea lui Klopp, în piuneze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
snowpiercer
snowpiercer  •  28 Octombrie 2020, 01:25

daca nu era var cu dinam99op kiev se termina 3-3 si toate in grupa aveau 2 puncte dupa 2 etape. dar nici asa nu stau dezastruoas. cu o victorie cu 1-0 etapa viitoare pot urca pe primul loc.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  28 Octombrie 2020, 01:21

Are dreptate omu’, de la 2-3 la 2-2, deci sunt pe val și poate meciul viitor câștiga cu 1-0.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează