INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNGARIA

Campioana maghiară Ferencvaros, aproape eliminată din Ligă: „Al doilea gol primit a fost ca un pumn”

Stanislav Cherchesov
Stanislav Cherchesov

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2022 13:19 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 13:19

Ferencvaros a deschis scorul, dar a luat două goluri în cinci minute spre finalul meciului de la Budapesta, 1-2 cu Slovan Bratislava.

Dacă naționala maghiară impresionează în Nations League, conducând o grupă cu Germania, Italia și Anglia în Liga A, campioana Ungariei e în regres în Champions. 

Pițurcă, avertisment pentru Mutu: „Nu-l transfera, nu rezolvi problemele cu el! Tot ce a făcut bun a făcut din întâmplare”
RAPID
Pițurcă, avertisment pentru Mutu: „Nu-l transfera, nu rezolvi problemele cu el! Tot ce a făcut bun a făcut din întâmplare”

Ferencvaros, tot mai jos cu noii antrenori 

Schimbările de antrenori din ultimii ani nu o ajută deloc. 

  • În 2020, Ferencvaros s-a calificat în faza grupelor CL, cu ucraineanul Serhi Rebrov pe bancă. 
  • În 2021, a fost eliminată în play-off, 2-3 și 2-3 cu Young Boys Berna, austriacul Peter Stöger nereușind să prindă decât seriile Europa League. 
  • În 2022, riscă să fie expulzată din Ligă încă din turul 2 preliminar, caz în care rusul Stanislav Cherchesov ar putea fi demis. 

Stanislav Cherchesov: „Am o misiune, să pregătesc echipa pentru revanșă" 

Împotriva lui Slovan Bratislava, campioana Slovaciei care se calificase în turul 1 în ultimele secunde ale prelungirilor, cu un gol direct din corner (0-0 și 2-1 cu Dinamo Batum), alb-verzii au deschis scorul în minutul 70, dar au cedat de două ori în final (81-86). 1-2. 

„Zeul fotbalului scrie uneori jocul altfel decât îl vrem noi. În afara acelor cinci minute, pot fi mulțumit de meci, statistica o dovedește. Am scăpat controlul din mâini la 1-1. După golul primit din fază fixă, ne-am pierdut concentrarea", a declarat Cercesov la final. „Am o misiune, să pregătesc echipa pentru revanșă. Poate că norocul va fi al nostru la retur". 

Denes Dibusz: „Nu s-a terminat" 

Căpitanul Denes Dibusz regretă neatenția de la golul egalării: „De o săptămână pregătim fazele fixe în defensivă și totuși am fost surprinși, chiar dacă știam exact ce trebuie să facem". 

Portarul maghiar a simțit a doua reușită a oaspeților „ca pe un pumn", dar „nu s-a terminat. Ne putem califica învingând în Slovacia". 

Ne-am dezamăgit fanii. Tot ce trebuie să facem acum este să ținem fruntea sus, să analizăm acest meci și să câștigăm săptămâna viitoare la două goluri diferență
- Denes Dibusz, căpitan Ferencvaros

Citește și alte știri despre Liga Campionilor și fotbal internațional aici: 

Dinamo Kiev, fără șut pe poartă în Liga Campionilor la primul oficial în 8 luni! Dar Mircea Lucescu speră: „Mergem la Istanbul să învingem”

EXCLUSIV Sepsi OSK se revoltă, după ce televiziunile din România i-au ignorat meciul din Conference League: „Urât! De parcă am aduna puncte pentru Afganistan!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
oskforever
oskforever  •  28 Iulie 2022, 12:55
Postat de steaua.libera pe 21 Iulie 2022, 14:40

Pa, pa, cale bătută

se joaca tur retur,ia vezi cat a fost scorul aseara

misu50
misu50  •  21 Iulie 2022, 16:50

Deci ungurii iau de la rusi nu numai gazul, ei inghit aproape tot...E tare Orban...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Iulie 2022, 15:46

modelu unguresc nu i bun de nimik ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează