INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - UNION BERLIN

Carlo Ancelotti a spus cine e favorită să câștige Liga Campionilor: „Are un lot de calitate și s-a și întărit în această vară”

Carlo Ancelotti a spus cine e favorită să câștige Liga Campionilor. Foto: Imago Images
Carlo Ancelotti a spus cine e favorită să câștige Liga Campionilor. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 17:00 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 17:00

Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, susține că obiectivul minim al echipei sale este să ajungă în finala Ligii Campionilor și e de părere că favorită la câștigarea trofeului ar fi Manchester City pentru că „e deținătoarea trofeului, are calitate și s-a întărit”.

Deși admite că Liga Campionilor „e o competiție specială” pentru Real Madrid, antrenorul Carlo Ancelotti o vede pe tot pe Manchester City favorită la câștigarea trofeului în ediția 2023/2024. „

„E deținătoarea trofeului, are un lot de calitate și s-a și întărit în această vară”, a punctat tehnicianul italian la conferința de presă premergătoare meciului cu Union Berlin, de miercuri (19:45).

Gata cu lăfăiala pe bani publici în handbal! » Noile măsuri fiscale afectează din plin și fotbalul. Plafoane salariale pentru cluburile primăriilor, taxe mărite pentru privați
TAXE
Gata cu lăfăiala pe bani publici în handbal! » Noile măsuri fiscale afectează din plin și fotbalul. Plafoane salariale pentru cluburile primăriilor, taxe mărite pentru privați

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid: „Vrem să fim în finală, ăsta e obiectivul nostru minim”

Întrebat care este obiectivul minim al Realului, Ancelotti a replicat: „Să trecem de grupe, optimi, sferturi...Targetul nostru este să luptăm în competiție până la final. 

Aș zice că trebuie să fim în finală, fără a simți prea multă presiune din cauza asta. Suntem pregătiți, așa cum am fost întotdeauna. Achizițiile făcute în această vară, Fran Garcia, Joselu, Bellingham, contează foarte mult. Avem o echipă grozavă”.

Dani Carvajal e indisponibil pentru meciul Real Madrid - Union Berlin

În ceea ce priovește meciul de miercuri, cu Union Berlin, antrenorul Realului a confirmat absența lui Dani Carvajal. „Are o contractură musculară. Miercuri nu joacă, apoi vom vedea. Va fi supus unor teste. Credem că nu este nimic grav. Guler este recuperat, de acum se va antrena cu echipa”.

Rafael Nadal președintele lui Real Madrid? Ne bucurăm că este mare fan Real, însă tot timpul petrecut aici, toți acești ani, am fost cu Florentino, cel mai bun președinte posibil. 

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Citește și:

David de Gea, dorit de două formații din La Liga după despărțirea de Manchester United

Anunț major la Paris! UEFA anchetează transferurile lui PSG! Blat cu Qatarul?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează