INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID

Confuzie înainte de Manchester City - Real Madrid » Carlo Ancelotti surprinde: „Nu despre Rudiger am spus că va fi titular”

Carlo Ancelotti // foto: Guliver/gettyimages
Carlo Ancelotti // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 08:58 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 09:18

Carlo Ancelotti (63 de ani) spune că nu la Antonio Rudiger s-a referit, ci la Rodrygo, atunci când a afirmat că „va fi titular miercuri”, în Manchester City - Real Madrid.

În această seară, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro, Manchester City și Real Madrid vor juca meciul decisiv pentru calificarea în finala Champions League.

În tur, pe „Santiago Bernabeu”, a fost 1-1, cu Antonio Rudiger titular. Sâmbătă seara, după 1-0 cu Getafe, Ancelotti fusese întrebat dacă Rudiger va fi în echipa de start și la returul cu City, având în vedere că Militao nu mai este suspendat și ar putea juca din primul minut.

Ancelotti a confirmat că „da, va începe”, dar la conferința de presă de marți a dezvăluit că a existat o confuzie. Italianul a crezut că întrebarea era despre extrema dreapta Rodrygo.

„Școala Gigi” dă rateuri » Au scăpat de Becali ca să se zbată la retrogradare
ANTRENORI
„Școala Gigi” dă rateuri » Au scăpat de Becali ca să se zbată la retrogradare

Carlo Ancelotti a lămurit confuzia înainte de Manchester City - Real Madrid: „Credeam că vorbiți despre Rodrygo”

„A fost o neînțelegere. Am crezut că vorbeați despre Rodrygo atunci, nu despre Rudiger. Îmi pare rău, îmi prezint scuzele, credeam că vorbeați despre Rodrygo.

Acestea fiind spuse, Rudiger ar putea fi titular, precum Militao sau Alaba”, a precizat Ancelotti la conferința dinainte de City - Real Madrid.

Așadar, Ancelotti a sugerat că Rodrygo va fi titular în această seară, dar a lăsat un semn de întrebare asupra perechii din centrul apărării. În tur, acolo au jucat David Alaba și Antonio Rudiger. Acum este disponibil și Eder Militao, care în tur a ispășit o suspendare.

Cum ar putea arăta Real Madrid în această seară: Courtois - Carvajal, Rudiger (Militao), Alaba, Camavinga - Valverde, Kroos, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius

Mai multe știri din Champions League:

Steven Gerrard crede că Inter poate câștiga trofeul

Patronul lui Inter a dat două vești imediat după calificarea în finala Champions: „Suntem pregătiți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează