INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - AC MILAN 1-0

Patronul lui Inter a dat două vești imediat după calificarea în finala Champions: „Suntem pregătiți”

Steven Zhang, alături de Simone Inzaghi // foto: Guliver/gettyimages
Steven Zhang, alături de Simone Inzaghi // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 08:27 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 09:03

Steven Zhang (31 de ani), proprietarul lui Inter, l-a asigurat pe antrenorul Simone Inzaghi că va rămâne la cârma echipei și în sezonul următor, după calificarea nerazzurrilor în finala Champions League.

Inter a învins-o pe rivala AC Milan în dublă manșă, 2-0 în tur, 1-0 la returul de marți seara, și s-a calificat în finala Champions League pentru prima dată după 13 ani.

La finalul partidei, proprietarul clubului, Steven Zhang, s-a declarat încrezător că Inter poate produce marea surpriză în finală, acolo unde va înfrunta una dintre Real Madrid și Manchester City. A doua semifinală, pe Etihad, va avea loc în această seară, de la ora 22:00. 

Miza titlului e imensă pentru Gigi Becali: traseu incredibil în cupele europene dacă FCSB devine campioană
FCSB
Miza titlului e imensă pentru Gigi Becali: traseu incredibil în cupele europene dacă FCSB devine campioană

Proprietarul lui Inter vrea să ridice Champions League: „Ne vom ridica la înălțimea așteptărilor”

„La începutul sezonului era greu de crezut că am putea ajunge în finală. Singurul care a crezut în asta a fost Lukaku, dar acum obiectivul a fost îndeplinit și suntem fericiți.

Real și City sunt două echipe foarte puternice. Sunt sigur că oricine va ajunge în finală va fi un oponent dificil, dar Inter va face viața grea oricui și se va ridica la înălțimea așteptărilor.

Acum 7 ani am cumpărat Inter și am înțeles imediat care este istoria clubului și ce aveam de făcut: să câștigăm. Obiectivul nostru rămâne să câștigăm cu Inter”, a precizat Zhang, citat de Gazzetta dello Sport.

Anunțul momentului la Inter: „Nu-l schimbăm pe Simone Inzaghi”

Totodată, Zhang l-a confirmat în funcție pe Simone Inzaghi, al cărui scaun s-a clătinat puternic în acest sezon, având în vedere rezultatele din campionat, unde Inter este a treia.

„Fiecare sezon are istoria sa, cu suișuri și coborâșuri. Inzaghi este un învingător, s-a descurcat bine. Nu avem motiv să schimbăm antrenorul, suntem pregătiți să începem al treilea sezon cu el”, a transmis numărul 1 de la Inter.

Mai multe știri despre Inter - AC Milan: 

Inter, atunci și acum » Nerazzurrii, la un pas să repete performanța lui Chivu și Mourinho: 3 detalii inedite de la finala din 2010

Simone Inzaghi, în al nouălea cer după calificarea în finala Ligii: „În următoarele zile ne vom da seama ce am realizat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  17 Mai 2023, 19:38

Ce greseala din partea patronului sa spuna ca obiectivul a fost indeplinit pentru ca a ajuns Inter in finala...nerazzuri trebuie sa ramana concentrati si sa castige trofeul,locul 2 nu primeste trofeul UCL!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează