INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - AC MILAN 1-0

Simone Inzaghi, în al nouălea cer după calificarea în finala Ligii: „În următoarele zile ne vom da seama ce am realizat”

Simone Inzaghi, antrenor Inter Milano. 
Foto: Imago +20   FOTO
Simone Inzaghi, antrenor Inter Milano. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 07:21 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 08:53

Simone Inzaghi (47 de ani), antrenorul celor de la Inter Milano, s-a arătat extrem de mulțumit de faptul că formația sa s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după o pauză de 13 ani. Inter a învins-o și în manșa retur pe rivala AC Milan, scor 1-0, după 2-0 în tur. 

Tehnicianul nerazzurrilor a spus că abia în următoarele zile el și jucătorii lui vor realiza ce performanță au realizat, dar și că accederea în finala competiției a fost un vis care până la urmă s-a materializat. 

Miza titlului e imensă pentru Gigi Becali: traseu incredibil în cupele europene dacă FCSB devine campioană
FCSB
Miza titlului e imensă pentru Gigi Becali: traseu incredibil în cupele europene dacă FCSB devine campioană

Simone Inzaghi, după ce Inter a învins-o pe AC Milan și s-a calificat în finala Ligii Campionilor: „În următoarele zile ne vom da seama ce am realizat”

„În următoarele zile ne vom da seama ce am realizat. Inițial, a fost un vis pentru noi, dar am crezut mereu în el și am făcut o călătorie extraordinară. Există o mare satisfacție pentru că am câștigat în acest fel, mai ales în acest derby. 

Am alergat, am fost agresivi, concentrați și determinați. Am jucat patru derby-uri din ianuarie până astăzi și le-am câștigat pe toate. Mă bucur pentru băieți, trebuie să ne bucurăm de seri ca acestea, este meritul lor.

Sunt norocos să am un staff minunat lângă mine și jucători care m-au urmat până la final”, a declarat Simone Inzaghi, potrivit Gazzetta dello Sport. 

Citește și: 

Inter, atunci și acum » Nerazzurrii, la un pas să repete performanța lui Chivu și Mourinho: 3 detalii inedite de la finala din 2010

Ancelotti s-a enervat cum a ajuns în Anglia » Real Madrid, blocată 40 de minute la aeroport

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  17 Mai 2023, 07:32

Bravo lui Simone si conducerii clubului.Multi ii cantasera prohodul si acum au amutit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează