INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - AC MILAN 1-0

Steven Gerrard crede că Inter poate câștiga trofeul, după ce a ajuns în finala Ligii: „Indiferent de ce echipă va întâlni, va avea o șansă”

Steven Gerrard. 
Foto: Imago
Steven Gerrard. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 07:45 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 08:57

Legendarul mijlocaș al lui Liverpool, Steven Gerrard (42 de ani), crede că Inter poate câștiga această ediție a Ligii Campionilor. Nerazzurrii au învins-o și la retur pe rivala AC Milan, scor 1-0, și s-au calificat în finala competiției, după 3-0 la general. 

Fostul mare internațional englez este de părere că Inter este o echipă greu de bătut, având o organizare defensivă foarte bună, și că oricare dintre Manchester City și Real Madrid, formațiile care se înfruntă în cealaltă semifinală, vor avea probleme cu italienii în finala de la Istanbul. 

Simone Inzaghi, în al nouălea cer după calificarea în finala Ligii: „În următoarele zile ne vom da seama ce am realizat”
INTER - AC MILAN 1-0
Simone Inzaghi, în al nouălea cer după calificarea în finala Ligii: „În următoarele zile ne vom da seama ce am realizat”

Steven Gerrard, după ce Inter s-a calificat în finala Ligii Campionilor: „Cred că poate câștiga trofeul”

„Cred că Inter poate câștiga trofeul Ligii Campionilor. Au ajuns pe merit în finală și mă bucur că au primit această șansă, de a se lupta pentru cucerirea trofeului. 

Cred că este o echipă foarte bine organizată și foarte profesionistă. Și-au făcut treaba în această seară (n.r. - marți seară), nu au fost afectați de miza jocului și au reușit să se califice mai departe. 

Consider că Inter este o echipă greu de bătut, care apără foarte bine propriul careu și care amenință foarte mult poarta adversă. Indiferent de ce echipă va întâlni în finală, Inter va avea o șansă”, a declarat Steven Gerrard, potrivit Daily Mail. 

Steven Gerrard: „Cred că Simone Inzaghi va avea o decizie greu de luat în ceea ce privește atacantul pe care îl va folosi în finală”

Ulterior, Gerrard a adus în discuție cuplul ofensiv pe care Simone Inzaghi îl va folosi în finala Ligii Campionilor. Inter are în lot 3 atacanți care joacă constant: Edin Dzeko, Lautaro Martinez și Romelu Lukaku, plus Joaquin Correa, care prinde mai rar minute.

„Simone Inzaghi va avea o decizie greu de luat în ceea ce privește vârfurile pe care le va arunca în luptă în finală, deoarece are în lot atacanți precum Dzeko, Martinez și Lukaku. Va alege să meargă pe experiența lui Dzeko, care își creează șanse de a marca din nimic, sau îl va alege pe Lukaku, un vârf care ține bine de minge, vine la primit, și care este mobil? 

Cred că Inzaghi va avea o decizie greu de luat în ceea ce privește atacanții pe care îi va folosi în finală”, a mai spus Steven Gerrard, potrivit sursei citate. 

Citește și: 

Inter, atunci și acum » Nerazzurrii, la un pas să repete performanța lui Chivu și Mourinho: 3 detalii inedite de la finala din 2010

Manchester City - Real Madrid, returul semifinalei Ligii Campionilor » Echipele pregătite de Guardiola și Ancelotti + cote

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VardyParty
VardyParty  •  17 Mai 2023, 16:55
Postat de derby pe 17 Mai 2023, 09:55

In opinia mea nu are nici macar o sansa. indiferent pe cine va intalni in finala, dintre Real Madrid si City , ambele echipe sunt cu cel putin 3 clase peste Inter din punct de vedere valoric la nivel total. in concluzie

Defectul lui Gerrard este ca nu s-a născut in Romania. Astfel, ar fi priceput, cand unul ii spune “ai șansa porcului de Crăciun”.

ED_BAD
ED_BAD  •  17 Mai 2023, 16:07

Wow!!! Cata logica! Ce analiza fina a situatiei...! Gerard bubuie de inteligent ce este! Deci, o echipa care joaca un meci are o sansa... Wow!

derby
derby  •  17 Mai 2023, 09:59

Eu nu cred ca va avea nici macar o sansa. indiferent de cine se va califica mai departe in finala, dintre city si real, ambele echipa surclaseaza la nivel total echipa lui Inter si practica un fotbal mult superior celor de la Inter. Dar..vom vedea ce va fi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează