INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - CITY

FOTO Cea mai controversată fază a primei reprize din Real - City » Haaland și colegii lui au cerut cu vehemență penalty

Manchester City a cerut un penalty în minutul 23 al disputei cu Real Madrid, turul semifinalei de Liga Campionilor, la scorul de 0-0, pentru un duel între Erling Haaland și Daniel Carvajal. +5   FOTO
Manchester City a cerut un penalty în minutul 23 al disputei cu Real Madrid, turul semifinalei de Liga Campionilor, la scorul de 0-0, pentru un duel între Erling Haaland și Daniel Carvajal.

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 23:23 / Actualizat marti, 09 mai 2023 23:37

Manchester City a cerut un penalty în minutul 23 al disputei cu Real Madrid, turul semifinalei de Liga Campionilor, la scorul de 0-0, în urma unui duel între Erling Haaland și Daniel Carvajal.

Manchester City a controlat prima jumătate de oră a disputei de pe Santiago Bernabeu, dar fără a-l învinge pe Courtois. Pep Guardiola și elevii lui au cerut insistent o lovitură de la 11 metri în minutul 23.

Manchester City a cerut penalty în meciul cu Real Madrid

De Bruyne a executat lung o lovitură de la colțul terenului. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, iar portughezul a recentrat-o la colțul lung.

+1 FOTO

Haaland a urmărit balonul, dar a fost incomodat ușor de Carvajal. Golgeterul la zi al competiției s-a prăbușit și a cerut penalty, la fel ca toți coechipierii lui aflați în preajmă.

Bine plasat, la 10 metri de fază, „centralul” portughez Artur Soares Dias nu a luat nicio măsură. Nici italianul Massimiliano Irrati, din camera VAR, nu a avut altă opinie.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Lionel Messi, desființat de un nume uriaș din fotbal: „Este mizerabil să te duci în Arabia Saudită după bani!”

Și Neymar este cu bagajele făcute la PSG! Unde ar putea pleca brazilianul de 31 de ani la vară

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ccristian0
ccristian0  •  10 Mai 2023, 12:06

Autorul articolului a fost probabil hocheist, daca el considera ca " a fost incomodat ușor de Carvajal"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează