INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR 3-4

CELTIC - CFR 3-4 // Dan Petrescu i-a răspuns lui Gheorghe Hagi, după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor: „E cel mai mare jucător din istorie”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 09:16

Dan Petrescu (51 de ani) a calificat-o pe CFR Cluj în play-off-ul Ligii Campionilor, după 4-3 pe Celtic Park, dar nu l-a uitat pe adversarul său din Liga 1, Gheorghe Hagi (54 de ani), cel care îl „înțepase” în urmă cu câteva zile.

„L-am sunat pe Hagi, i-am spus că îl voi respecta toată viața mea, i-am pus că nu îl ajută cu nimic dacă va ataca CFR. Nu va câștiga meciuri. Hagi e cel mai mare jucător din istoria fotbalului și un antrenor extraordinar. 

Doamne ajută să nu mai aibă nicio declarație legată de CFR. Am primit patru mesaje de la Hagi de felicitări, cred că i-a părut rău de ce a zis”, a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport. 

Declarația lui Gheorghe Hagi

„Regele” s-a arătat deranjat de faptul că Dan Petrescu a spus că singura problemă din Liga 1 care a pus probleme CFR-ului este Chindia Târgoviște, nou promovata din Liga 2. 

„Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. Pe Dan, că CFR e campioana sută la sută. V-ați uitat la meciurile cu Astana? Bani mulți, cheltuiți de pomană! Nu o să supere prietenul meu Dan! Și dacă se supără, îi trece! Dacă nu, ne vedem când jucăm, care pe care, să vedem cine câștigă!  

Schimb toată echipa și-l bat, că și asta a zis, că el a fost primul din Liga 1 care a schimbat echipa...Mă Dane, ai fost plecat prin China. Noi am schimbat și în play-off, și în Cupa României și tot am câștigat. Eu zic, poate să fie și frate-miu! De ce să tac? Dacă se supără, să fie sănătos!” 
- Gheorghe Hagi, după remiza cu Botoșani, scor 2-2, în etapa a cincea a Ligii 1. 

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Dan Petrescu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii: „Le-am închis gura tuturor!” » Ce le-a arătat înainte de meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 August 2019, 16:18
Postat de Laurentiu Radulica pe 14 August 2019, 13:27

Eu sunt stelist.Ma Dane in primul rand felicitari ptr victoria Clujului.Poate dupa aceasta victorie invata si Becali cum e sa faci performanta.Clubul Steaua nu e o stînā.Ami doresc k Steaua sa manance bataie cu Mlada ca numai asa acest Becali va fi pus cu botul pe labe,,PIERZAND BANI".Acolo al ustura ce-l mai tare daia este in disperare asa si nu-i iese nimic de parca e *** de ceva timp pe toata lumea.Ce a facut Dan Petrescu la Cluj,ar trebuii sa fie o lectie ptr Becali...,,daca are putina educatie fotbalistica!!!!"

Văd că te tragi de brăcinari cu Dan Petrescu şi dai lecţii de educaţie. Câte clase de şcoală ai ? Se pare că nu prea multe şi că ai cam chiulit de la limba română : "Ami doresc", "daia", "ar trebuii"...Au ajuns toţi agramaţii şi frustraţii să dea lecţii în ce nu se pricep ! Mâine-poimâine parcă de te văd că vrei să-i iei locul de premier Vioricăi Dăncilă, pretinzând că eşti mai cult decât ea...În România de azi, când nulităţile ajung la putere, nimic nu este exclus, aşa că perseverează pe site-urile politice, lasă fotbalul în pace !...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 August 2019, 16:04
Postat de Mihai Grandori pe 14 August 2019, 11:25

Mai Hagi, tu intelegi fotbal , ai inteles ceva din meciul ieri ?

Incredibil unde s-a ajuns cu libertatea cuvântului !!!

calinescu_
calinescu_  •  14 August 2019, 14:23

HAGI AVEA PICIOR BUN .....!!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează