INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la pen.). Valeriu Iftime ironizează decizia lui Dan Petrescu: „Când l-am văzut pe Golofca, am închis TV-ul!”

Valeriu Iftime, patronului celor de la FC Botoșani, a comentat decizia lui Dan Petrescu de a-l desemna pe Golofca să execute penalty-ul decisiv.
Valeriu Iftime, patronului celor de la FC Botoșani, a comentat decizia lui Dan Petrescu de a-l desemna pe Golofca să execute penalty-ul decisiv.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 20:13 / Actualizat joi, 27 august 2020 21:31

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Cătălin Golofca (30 de ani) putea aduce calificarea, dacă transforma lovitura de pedeapsă la scorul de 4-4.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a comentat decizia lui Dan Petrescu de a-l desemna pe Golofca să execute penalty-ul decisiv. 

Iftime: „Nu e un copil pentru un război așa mare”

„Am văzut şi meciul CFR-ului. Când l-am văzut pe Golofca, am închis TV-ul. Niciodată nu poate da el penalty ultimul. Nu a bătut niciodată. E jucător de moral. L-am auzit pe Dan Petrescu că nu au vrut să bată. Dacă ai un electrician şi un cizmar, îi intrebi pe ei dacă vor să dea? Dă tu!

E clar că el nu e un copil pentru un război atât de mare. Cele două cluburi, FCSB şi CFR, nu au fost pentru el. Putea veni la mine. Mi-e greu să cred că se mai poate reconstrui ca fotbalist la CFR Cluj. E mare păcat că a ratat şi că CFR Cluj nu s-a calificat. E o mare presiune şi pe umerii lui acum”, a declarat Valeriu Iftime, conform TV Telekom Sport. 

Golofca, împrumutat la Voluntari 

De la 1 septembrie, Golofca va merge sub formă de împrumut la FC Voluntari, acolo unde a fost dorit cu insistență de antrenorul Mihai Teja. Cele două grupări s-au înțeles zilele trecute, informează surse din cadrul echipei ilfovene, pentru GSP.ro.

VIDEO. CFR Cluj joacă cu Sepsi, la două zile după eliminarea din Liga Campionilor

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Eliminată din Ligă, CFR Cluj continuă în Europa League » Ce adversare poate întâlni + șanse mari de a juca direct în play-off!

Dan Petrescu, criză de nervi ratată de camerele TV: „Tăceți naibii! Vă auziți doar voi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
antisistem2
antisistem2  •  28 August 2020, 15:32

Daca Golofca e "un copil" la 30 de ani, ce ar mai fi de spus...

2528389220528911
Ionut Costache  •  28 August 2020, 01:14
Postat de enigmaticul pe 27 August 2020, 22:20

Auzi-l și pe ăsta a ”închis tv. când a văzut că bate Golofca” !! Păi nu de la voi a plecat ”superfotbalistul” ăsta? Nu voi l-ați pregătit? Și ați mai luat și bani pe el, ăsta trebuia dat ”moca” că nu este bun de nimic! Nu înțeleg ce a văzut FCSB-ul la el? Bine, Becali-specialistul cred că a văzut un fotbalist ”de clasă”, motiv pentru care l-a cumpărat. Iftime, lasă că nici ”Botșeniul” nu o să facă prea mulți purici pe afară, la meciul următor ieșiți și voi ”cu coada între picioare” din Europa.

Sincer, declaratia lui nu contrazice comentariul tau. Iftime stie bine ce a vandut FCSB-ului si probabil ca se minuneaza si el cum au fost pacaliti la randul lor cei de la CFR cu el... Practic, Golofca, desi s-a facut de ras la FCSB, a facut un pas inainte si a ajuns campion. Dar in privinta erorii lui Petrescu de a-l pune sa execute ultimul din seria de 5 sunt de acord cu Iftime: nu avea ce cauta acolo! Sansele ca el sa dea gol erau din start foarte mici, pt ca e prea haotic si labil din punct de vedere al moralului sa poata bate un penalty decisiv. Cat despre Balgradean, el e un alt caz de jucator mediocru care a trecut cum-necum pe echipele cu nume din campionat (de regula fara nicio realizare notabila).

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  27 August 2020, 22:56

Toti descultii au ajuns sa vorbeasca de C F R ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează