INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - LAZIO 2-1

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // FOTO Noroc că nu e VAR! „Vulpoiul” Djokovic l-a păcălit pe arbitru și a obținut un penalty-ul din care Deac a egalat

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 20:53

CFR Cluj a egalat-o pe Lazio înainte de pauză, 1-1, în debutul grupelor Europa League, în urma unei greșeli de arbitraj. „Feroviarii” s-au impus în final cu 2-1.

În minutul 41, campioana României a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă inexistentă. Djokovic și Lucas Leiva s-au aflat într-un duel în careu la o lovitură de colț, fază la care arbitrul a arătat penalty fără să ezite. 

Arbitrul polonez Daniel Stefanski s-a înșelat însă. Pe imagini s-a văzut însă că este vorba doar de o ținere reciprocă a celor doi jucători, însă „vulpoiul” Djokovic a știut cum să cadă.

Ciprian Deac a înscris fără nicio problemă din lovitura de pedeapsă și la pauză cele două echipe au intrat la egalitate, 1-1.

+6 FOTO

Meciul dintre CFR Cluj și Lazio poate fi urmărit AICI!

PROGRAMUL COMPLET AL CAMPIOANEI ROMÂNIEI, GRUPA E:

  • CFR Cluj - Lazio, 19 septembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Celtic)
  • Celtic - CFR Cluj, 3 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Lazio - Rennes)
  • Rennes - CFR Cluj, 24 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Lazio)
  • CFR Cluj - Rennes, 7 noiembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Lazio - Celtic)
  • Lazio - CFR Cluj, 28 noiembrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Rennes)
  • CFR Cluj - Celtic , 12 decembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Lazio)

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  20 Septembrie 2019, 12:02
Postat de Constantin Fumor pe 20 Septembrie 2019, 09:39

***!Nici macar patrioti nu sinteti!***...Rusineeee!

Patriotism?!---NU eşti pe frontul antihitlerist, termina cu gâscănăriile. Uite de ce:... 1. Echipa întâi a CFR-ului e formată în majoritate din străini....si, 2... CFR joacă un fotbal mai aproape de stilul britanic-mediocru, prea puţin plăcut ochiului, foarte puţin tehnic, şi mai mult în forţă, vezi că sare mingea ca la biliard, habar n-ai în ce colţ de masă se izbeşte.

1603333626579973
Mircea Deca  •  20 Septembrie 2019, 11:32

bai gaga................nu vezi ca fura si in europa,fcsb care-i cu tamaia nu poa' sa fure,deci o sa ne faca de ras in europa..........asa ca s-o lasam mereu pe cfr sa ne reprezinte........ca s-asa castiga cam tot prin romanica........spre disperarea gsp-istilor..................

maccarone707
maccarone707  •  20 Septembrie 2019, 10:37
Postat de bulldenej pe 20 Septembrie 2019, 08:04

adica "marele" antrenor dan penalty (***) asta ii invata la antrenamente, sa simuleze cat mai credibil ??? vaaaai dar cum se poate sa afirmati asa ceva ... aceste cuvinte "ne doare" !!!

am auzit ca dan petrescu l-a chemat pe tanase sa le dea lectii de simulare. chiar nu ti-e jena sa scrii asa ceva cand stii ce ai in echipa aia fara palmares, sediu, suporteri etc??

Vezi toate comentariile (32)
Comentează