INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV // FOTO Eroarea de pe tabela arenei „Dr. Constantin Rădulescu” care a stârnit râsete la Cluj

FOTO: ciprian.mihali
FOTO: ciprian.mihali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 21:21

CFR Cluj a trecut de Maccabi Tel Aviv, scor 1-0. O greșeală apărută pe tabela de marcaj a destins atmosfera pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Oamenii care se ocupă de mesajele afișate pe tabela de marcaj a stadionului campioanei au comis o greșeală gramaticală înaintea meciului cu Maccabi: „Vă rugăm să umflați bețele gonflabile CARE le aveți așezate pe scaune sau sub scaune! Împreună facem gălăgie pentru campionii noștri!”.

Gafa a fost taxată de unul dintre fanii „feroviarilor”: „Dacă se califică în Champions League, CFR va trebui să-și angajeze și un profesor de limba română. Până atunci vom asista cu adevărat la un meci de care pe care. Forza CFR!”.

Vezi și: 

EXCLUSIV Tot Gigi Becali dă cel mai mult! Cât a plătit din suma totală investită de CFR, FCSB și Craiova în transferuri 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
whiteredarad
whiteredarad  •  25 Iulie 2019, 09:15

Sinteti, evident "mai catolici decit...Papa" ! Asteptati de la oamedii din fotbal lectii de gramatica si exprimare, dar voi inchideti ochii...la altii. Normal CFR , cum insinuati Dvoastra, are indovizi care nu se exprima corect. de Becali...nu v-ati legat, ba mai mult...il cultivati !

m.dobrescu
m.dobrescu  •  25 Iulie 2019, 08:12

Râde ciob de oală spartă ! Uite cine s-a găsit să critice greşelile de exprimare în limba română, "academicienii" (!!!) gsp !

cneius
cneius  •  25 Iulie 2019, 07:16

Pe bune, ati facut un "articol" din asta ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează