INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB

CFR Cluj - Dinamo Zagreb. Mesajul trimis de campioana României către 5 jucători, chiar în ziua meciului din turul 3 preliminar al Ligii: „Mulțumim, campionilor!”

Campioana României a transmis un mesaj de mulțumire jucătorilor care au contribuit la câștigarea titlului din sezonul precedent. +33   FOTO
Campioana României a transmis un mesaj de mulțumire jucătorilor care au contribuit la câștigarea titlului din sezonul precedent.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 16:04 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 18:15

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se înfruntă în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României a transmis un mesaj de mulțumire jucătorilor care au contribuit la câștigarea titlului din sezonul precedent. 

Cu doar câteva ore înaintea partidei cu Dinamo Zagreb, CFR Cluj le-a mulțumit jucătorilor care au pus umărul la titlul cu numărul 6 din istoria clubului, dar care între timp au părăsit echipa. Pe lista gratitudinii s-au numărat portarul Giedrius Arlauskis (32 de ani), fundașul Cristi Manea (23 de ani), mijlocașul Emmanuel Culio (36 de ani) și atacanții Lacina Traore (30 de ani) și George Țucudean (29 de ani). 

CFR Cluj, mesaj pe facebook înaintea partidei cu Dinamo Zagreb

„MULȚUMIM, CAMPIONILOR!

Giedrius Arlauskis, Juan Emmanuel Culio, George Țucudean, Cristian Manea și Lacina Traore au pus umărul la câștigarea titlului cu numărul 6 din istoria clubului nostru și vrem să le mulțumim pentru tot ceea ce au realizat în tricoul “alb-vișiniu”.

Cei 5 fotbaliști au plecat de la CFR 1907 Cluj în acest sezon, dar familia CFR-istă le va rămâne mereu recunoscătoare pentru toată munca depusă în cadrul clubului nostru. Fiecare paradă, fiecare gol înscris și fiecare minut jucat cu dăruire au contribuit la scrierea unei noi pagini de istorie pentru echipa noastră.

Multă baftă tuturor și MULȚUMIM!”, se arată în mesajul celor de la CFR Cluj. 

VIDEO. Dan Petrescu, activ la antrenamentul lui CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

EXCLUSIV Un fost campion cu CFR Cluj expune problemele lui Dan Petrescu: „Tocmai asta îi face munca dificilă”

Alex Chipciu știe secretul campioanei: „Adversarii zic: «Bă, dar eu am avut ocazii, am controlat jocul!»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
yo-yo
yo-yo  •  26 August 2020, 22:03

Foarte tarziu s-au trezit!! Dupa ce le-a fost batut obrazul !! Asta trebuia sa se intample fix dupa incheierea campionatului. Este clar ca si acolo se intampla chestii tipic romanesti !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează