INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BANJA LUKA - CFR CLUJ

BANJA LUKA - CFR CLUJ. Șumudică nu se poate baza pe ultimele două transferuri

Șumudică nu se poate baza pe noile achiziții // FOTO: Imago
Șumudică nu se poate baza pe noile achiziții // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 13 iulie 2021 08:02 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 16:45

Returul Borac Banja Luka - CFR Cluj, din din turul I al Ligii Campionilor, e azi, de la ora 21:00. Marius Șumudică nu-i va folosi foarte curând pe Guessouma Fofana și pe Ulrich Meleke, fotbaliștii aduși recent de CFR Cluj, pentru că ei doi au nevoie să recupereze un deficit de pregătire fizică

  • Borac Banja Luka - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 21:00, în meciul retur din turul I al Ligii Campionilor. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Digi Sport 1 și Look Sport+. În tur a fost 3-1 pentru campioana României, detalii AICI!
  • Din acest sezon, regula golului în deplasare a fost desființată. Dacă CFR Cluj ar pierde la două goluri diferență, partida ar intra în prelungiri;
  • În turul doi preliminar, CFR Cluj va înfrunta învingătoarea dintre Fola (Luxemburg) și Lincoln (Gibraltar);

CFR se va schimba treptat ca urmare a transferurilor. Clubul a semnat recent contracte cu Gouessouma Fofana, un mijlocaș defensiv în vârstă de 28 de ani, și cu Ulrich Meleke, fundaș central de 22 de ani.

Ambii sunt considerați oameni importanți din echipă, doar că va mai dura un pic până când vor putea să fie titulari. 

Fofana și Meleke nu sunt încă gata de debutul la CFR Cluj

Fofana și Meleke s-au antrenat separat de când au ajuns la Cluj, într-un program care urmărește să-i aducă la nivelul de pregătire fizică pe care-l au colegii lor care au parcurs toate antrenamentele din vara aceasta și au jucat în amicalele din Austria.

BANJA LUKA - CFR CLUJ. Șumudică nu se poate baza pe ultimele două transferuri
Ulrich Meleke

Fofana, adus de la Guingamp, va intra în concurență cu Jonathan Rodriguez pentru postul de închizător. Meleke poate fi și el mijlocaș în fața apărării, dar la bază e fundaș central și o să concureze cu stoperii pe care i-a rulat Șumudică în primele meciuri oficiale din sezonul acesta: Bouhenna, Graovac, Cestor. 

Și cu Andrei Burcă, dacă nu cumva internaționalul român va pleca de la CFR, la Al Ain din Emiratele Arabe Unite ori în Turcia. 

Universitatea Craiova, în Supercupă, a fost o echipă superioară celor de la Banja Luka, pentru că e o formație care se bate la titlu și investește foarte mult. Nu a fost o întâmplare că a câștigat Cupa anul trecut. Trebuie să privim lucrurile pozitive și să vedem că nu și-a creat nicio ocazie contra noastră. Am pierdut la loterie, ați văzut și la Euro că la penalty-uri ține doar de mentalul jucătorilor
- Marius Șumudică

Bursa transferurilor la CFR Cluj

  • Antrenor: Marius Șumudică (nou) 
  • VENIRI: Tahiri (Waalwijk), Bouhenna (Sepsi), J. Rodriguez (FC Botoșani), Cristiano (Hermannstadt), D. Graovac (Astra), D. Rusu (Șoimii Lipova), D. Paraschiv (Viitorul Tg. Jiu), Meleke (Botoșani)
  • REVENIRI: R. Andronic (Clinceni), R. Ispas (Recea), Mailat (FC Voluntari), Golofca (Sepsi împrumut expirat), Butean (Gaz Metan), Hindrich (ASU Poli), Petrila (Sepsi), I. Rus (Hermannstadt), Fica (Recea), Serediuc (Unirea Dej)
  • PLECĂRI: Golofca (Sepsi, transfer definitiv), Pereiera (Kocaelispor), Vinicius (liber), L. Aurelio (liber), Soares (liber), Ben Youssef (liber), Sandomierski (liber), Carnat (Rapid), Bordeianu (Al Qadisiayah)

VIDEO Marius Șumudică, înainte de Banja Luka - CFR Cluj: „Mă aștept la o atmosferă incendiară”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Cornel Dinu îl pune la zid pe Șumudică: „Șmecherie de bâlci, e degradant!”

Șumudică, declarații controversate în Bosnia: „Sârbii au sângele fierbinte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close