FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cornel Dinu îl pune la zid pe Șumudică: „Șmecherie de bâlci, e degradant!”

Cornel Dinu îl critică pe Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, pentru modul în care acesta a gestionat Supercupa României.
Cornel Dinu îl critică pe Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, pentru modul în care acesta a gestionat Supercupa României.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 20:46 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 21:04

Cornel Dinu îl critică pe Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, pentru modul în care acesta a gestionat Supercupa României.

Cornel Dinu, critic cu Marius Șumudică

Este o diferență de mentalitate! Italia are 34 de meciuri fără înfrângere. Câștigi cât poți! Ca să-mi spui că nu te-a interesat... este șmecherie de bâlci. Nu există la un asemenea nivel să spui că nu te interesează trofeul. 

Este degradant că mai există astfel de mentalități în fotbalul nostru. Nu sunt de acord cu așa ceva. Șumudică nu doar că mai are de lucrat, ci și de transmis o atmosferă de coeziune. Nu îi va fi ușor, dar hai să îi dăm niște circumstanțe atenuante”, a declarat Dinu, potrivit Prosport.

Marius Șumudică a efectuat 5 modificări în echipa de start pentru meciul din Supercupa României față de prima partidă din turul I preliminar Champions League, 3-1 cu Borac Banja Luka. Astfel, din primul „11” au ieșit Susic, Cestor, Costache, Păun și Omrani și au apărut Manea, Graovac, Chipciu, Petrila și Debeljuh.

Metamorfoza lui Marius Șumudică

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a plecat de la flash-interviul de după eșecul din Supercupă după doar 45 de secunde, susținând că adversarul „nici n-a ajuns la poartă” și că „penalty-urile sunt o prostie”, în vreme ce la finalul victoriei cu Banja Luka a stabilit un record: peste 7 minute, în care a amintit, printre altele, cum l-a revitalizat pe Omrani - citește aici analiza GSP.

2 trofeea câștigat Șumudică în cariera de antrenor, ambele cu Astra: titlul și Supercupa

2 finalea pierdut Șumudică în calitate de „principal”: Supercupa de sâmbătă și Cupa României, cu Astra, în 2017, în fața Voluntariului

Liga 1 revine! Tot ce trebuie să știi înainte de CFR Cluj - FCU Craiova

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

„Așteptam mai mult entuziasm” » Concluziile lui Edi Iordănescu, după ce a urmărit CFR-ul lui Șumudică din tribune

Contre de la distanță după Supercupa României: „Noi meritam să câștigăm”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ovidiu1
ovidiu1  •  13 Iulie 2021, 17:54
Postat de talpaiadului pe 13 Iulie 2021, 03:45

Mie imi place Sumudica, e un antrenor foarte bun. Ca om e o fire deschisa, pus pe glume. Exagereaza cu reprosirule la adresa arbitrilor, mai si exagereaza cu circul cateodata si nu e neaparat un om de cuvant, dar orice om are atat calitati, cat si defecte. Nimeni nu e perfect.

La CFR se cere perfectiune sau sa tinzi spre perfectiune, rezultatele aduc bani, sponsori..., Supercupa aduce bani si prestigiu, nu poti sa spui ca nu te intereseaza.

ovidiu1
ovidiu1  •  13 Iulie 2021, 17:50

De bani se ocupa altii, Sumudica sa faca performanta, asta se cere de la el, Supercupa trebuia castigata, adversarul nu a fost o echipa extraordinara, foarte buna.

mariluc
mariluc  •  13 Iulie 2021, 12:17

Dinu are ceva de spus pt. toti ,el e cel mai despet restul sunt prosti ,numai ca uita ca datorita lui BOC a facut puscarie ,ca era un betiv notoriu lucru recunoscut de multi fotbalisti si oameni care erau in anturajul lui ,ca antrenor a fost zero ,cv lui Sumudica fiind de 3 ori peste al lui etc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează