INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - YOUNG BOYS 1-1

Răbufnirea lui Marius Șumudică: „Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez, să-i clonez?” + Unde a clacat CFR-ul: „3 erori într-un minut”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 23:43 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 00:13

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat remiza cu Young Boys, scor 1-1, din turul duelului care contează pentru runda 3 preliminară a Ligii Campionilor.

  • Meciul retur cu Young Boys Berna va avea loc pe 10 august, în Elveția.
  • În cazul în care va trece de Young Boys, CFR va da peste Ferencvaros sau Slavia Praga în play-off-ul Ligii. 
  • Dacă va fi eliminată de elvețieni, CFR va da piept în play-off-ul Europa League cu pierzătoarea dintre Steaua Roșie Belgrad și Sheriff Tiraspol.
CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1 » Deja-vu în Gruia. Ardelenii scapă victoria în prelungiri
CFR Cluj - Young Boys Berna
CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1 » Deja-vu în Gruia. Ardelenii scapă victoria în prelungiri

Marius Șumudică, după CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1 

„Am întâlnit o echipă puternică, trebuie să recunoaștem, sunt mai puternici ca noi și fizic, la contre unu la unu. Au 6-7 jucători peste 1,85m. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efort. Eu nu le-am zis să ne retragem, dar apare conservarea rezultatului, când îi simți mai puternici. Am făcut pasul înapoi, a fost o greșeală.

Tactic i-am închis bine, n-au avut o situație clară de a marca. I-am surprins, am avut doar două zile, dar am reușit, am jucători care se capacitează, au înțeles ce le cer. Dar n-aveam voie să facem greșeala de la gol, am făcut 3 erori într-un minut. Pleacă trei jucători să facă presing la portarul advers, eu nu le-am cerut asta, le-am zis să ne retragem. 

Ei ne prind pe contră, ceea ce n-am cerut, au arătat că sunt periculoși dacă au spații. Acordăm acea lovitură liberă, Manea face acel fault, apoi nu urmărim mingea la Arlauskis și apare acest gol. Trei greșeli pe care n-aveam voie să le facem, mai erau 5 minute.

A fost exagerat și să dea 8 minute de prelungire, au fost faze controversate, un fault cât casa la Arlauskis, la Debeljuh, și nu se oprește jocul”, a declarat Șumudică la Telekom Sport.

Marius Șumudică: „Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez?”

„Într-un final e un rezultat echitabil, e o formație mai puternică decât noi. Trebuie să-mi recuperez jucătorii. Noi evoluăm la Mioveni, iar Sheriff Tiraspol și-a amânat jocurile de campionat. Noi am rămas singurii din România în Europa, dar asta e viața, ne ducem crucea. E greu să capacitezi jucătorii.

N-am încercat să amânăm meciul, sunt sigur că nu s-ar fi acceptat. În alte țări primează, alții pot, la noi nu. Respectăm regulamentul, am zis că celelalte echipe vor avea un atu în fața noastră, vor juca la săptămână. Eu am două zile. Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez, să-i clonez? După alte 3 zile mergem la Berna”, a adăugat antrenorul. 

Alibec a simțit ceva unde a fost operat, la inghinali. N-a mai putut. Am pierdut din calitate, din forța atacului, știa să țină de minge.

La fotbal și la politică se pricep o grămadă, era unul în tribună care mă insulta, cred că băuse ceva. Îmi spunea ce schimbări să fac, i-am zis să vină să fie antrenor în locul meu.

[Alex Ioniță și Damjan Djokovic au fost la meci] Nu discut acum. Djokovic e în Turcia pe un salariu mare, e titular. Ioniță vine după o pauză foarte mare... Sunt foarte supărat că am luat gol pe o neatenție, încât nu discut de transferuri acum.

I-am lăsat deliberat să controleze jocul. N-am văzut în viața mea viteză ca la Elia, ziceai ca e un reactor, rupea brazda sub el. Au calități native.

Tot aducem puncte pentru România, mai trecem ceva la coeficientul țării. Nu facem România de râs.

- Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Dumitru Dragomir: „Nu poți să ai performanță în condițiile actuale! ”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Le-au ascuns mingea! Cifrele pe care Marius Șumudică nu va dori să le vadă: cum arată statisticile meciului

Antrenorul lui Young Boys nu are dubii: „Am controlat meciul, l-am dominat!” » Acuză golul ardelenilor: „Ofsaid”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (60)
risc_mix
risc_mix  •  04 August 2021, 17:22
Postat de francescoli1974 pe 04 August 2021, 13:29

Ce posesie a avut Inter in finala cu Bayern in 2010 in UCL?Cam cât a avut CFR cu YBB și tot a câștigat Liga,cu Diego Mulți și Samuel E'to fundași laterali,ce ați vrea să facă mai mult cei de la CFR cu mijloacele existente!! Ați uitat deja meciul cu Sevilla ?Sau cele cu MU,Roma , Lazio sau Rennes? Câștigate mai degrabă cu șansă și inima, toți habarniștii pe aici își dau cu părerea,btw nu sunt fan CFR dar nu i suport pe gigisti .

Bine ba ca te-ai gasit tu cunoscatoru' lu peste. Pai bine ba prostanacule atat de jos esti ca gandire? Tu compari pe CFR cu Inter? Ba prostane, pai una e sa cedezi deliberat terenul iar in putinul timp de posesie sa ai 10 ocazii si sa dai 3 goluri si alta e sa nu poti si sa te chinuiesti sa treci de centrul terenului. Echipele mari, daca vor, te lasa sa le ,,calaresti'' 90% din timp si tot te bat.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  04 August 2021, 14:12

Patronatu de la cfr.! Cumpăra vârfuri de atac din strainatate, nu jafuri de la Mediaș și Botoșani, nu vezi ca n ai atac. Deac ii terminat, se sufoca, camora zici ca i fileu de ping-pong asa sare mingea din el, l ai lăsat liber pe vinicius ca avea salar mare, acuma adversarii fac raliuri pe centru, bine ca l ai ținut pe hoban care face tușa la 40 ani, păun ii rahitic asta zici ca mănâncă rar și prost. Cea mai slaba prezentare pe teren din ultimii 4 ani de cupe europene

adrianciprian
adrianciprian  •  04 August 2021, 14:12
Postat de francescoli1974 pe 04 August 2021, 13:29

Ce posesie a avut Inter in finala cu Bayern in 2010 in UCL?Cam cât a avut CFR cu YBB și tot a câștigat Liga,cu Diego Mulți și Samuel E'to fundași laterali,ce ați vrea să facă mai mult cei de la CFR cu mijloacele existente!! Ați uitat deja meciul cu Sevilla ?Sau cele cu MU,Roma , Lazio sau Rennes? Câștigate mai degrabă cu șansă și inima, toți habarniștii pe aici își dau cu părerea,btw nu sunt fan CFR dar nu i suport pe gigisti .

CFR a arătat care e nivelul la ora actuală a campioanei României. 26% posesie acasă cu campioana Elveției!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează