INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  COPENHAGA - MAN. UTD 4-3

Fiori în Manchester » 3 statistici uluitoare și un precedent sumbru: se repetă „cutremurul” de acum 50 de ani?

Copenhaga - Manchester United 4-3 // foto: Guliver/gettyimages +22   FOTO
Copenhaga - Manchester United 4-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 01:01 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 01:16

Învinsă în Copenhaga, 3-4, Manchester United a căzut pe ultimul loc în grupa de Champions League și tremură pentru calificarea în optimile competiției. Trei statistici denotă cât de jos a ajuns echipa lui Erik ten Hag.

Manchester United a început excelent duelul de la Copenhaga, o conducea cu 2-0 pe campioana Danemarcei după 28 de minute, dar totul s-a năruit pentru „diavolii roșii” după eliminarea lui Marcus Rashford, venită în minutul 42.

Cine e Roony Bardghji, omul care a răpus-o pe United: e golgeterul echipei la doar 17 ani!
copenhaga - united 4-3
Cine e Roony Bardghji, omul care a răpus-o pe United: e golgeterul echipei la doar 17 ani!

Gazdele au egalat până la pauză, iar în a doua parte au mai punctat de două ori, anihilând astfel golul din minutul 69 prin care Bruno Fernandes o dusese din nou pe United în avantaj.

Învinsă de Copenhaga, Manchester United a rămas ultima în grupa A din Ligă, cu numai 3 puncte acumulate din 3 partide. Bayern este deja calificată mai departe cu un parcurs impecabil, Copenhaga și Galatasaray au câte 4 puncte.

+18 FOTO

3 statistici uluitoare după Copenhaga - Manchester United 4-3

Trei statistici bifate seara trecută și prezentate de Opta denotă cât de mare este prăpastia în care Manchester United se regăsește în prezent.

1. Manchester United a pierdut NOUĂ dintre primele 17 meciuri ale acestui sezon. Așa ceva s-a întâmplat ultima dată în sezonul 1973/1974, la capătul căruia „diavolii roșii” au retrogradat în liga a doua engleză!

2. Pentru prima dată, Manchester United a pierdut un joc de Champions League după ce a avut două goluri avantaj. „Diavolii roșii” au mai pățit-o în campionat, cel mai recent în septembrie 2014, când au condus-o pe Leicester City cu 3-1, dar s-au văzut învinși la final, 3-5.

3. Manchester United este prima echipă din ultimii 20 de ani, de când astfel de date sunt contabilizate, care comite un penalty în primele 4 meciuri din sezonul de Champions League. Vinovații sunt:

  • Harry Maguire (henț) la 3-4 cu Copenhaga 
  • Scott McTominay (fault) la 1-0 cu Copenhaga 
  • Casemiro (fault) la 2-3 cu Galatasaray 
  • Christian Eriksen (henț) la 3-4 cu Bayern Munchen

Trece Manchester United de grupă? 

Având în vedere ce meciuri o așteaptă în ultimele două runde din faza grupelor, calificarea în primăvara Champions League se anunță extrem de complicată pentru Manchester United. Urmează o deplasare în Istanbul, cu Galatasaray (29 noiembrie), apoi meci acasă cu Bayern Munchen (12 decembrie).

Mai multe știri din Champions League:

A intrat pe teren cu steagul Palestinei și a întrerupt meciul din Champions League: „Opriți uciderea copiilor din Gaza”

Gestul serii în Ligă: a înscris din a doua încercare și i-a „plătit-o” VAR-ului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează