INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANIFEST

A intrat pe teren cu steagul Palestinei și a întrerupt meciul din Champions League: „Opriți uciderea copiilor din Gaza”

A intrat cu steagul Palestinei pe teren și a întrerupt meciul Copenhaga - Manchester United // foto: Guliver/gettyimages +22   FOTO
A intrat cu steagul Palestinei pe teren și a întrerupt meciul Copenhaga - Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 23:37 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 23:41

Meciul de Champions League dintre Copenhaga și Manchester United a fost întrerupt în prima repriză după ce un bărbat a intrat pe teren afișând cu steag al Palestinei, în contextul războiului dintre Israel și gruparea islamistă Hamas, cea care guvernează Fâșia Gaza.

Meciul dintre FC Copenhaga și Manchester United, desfășurat pe Parken Stadium din capitala Danemarcei, a fost oprit temporar în prima repriză, după ce un spectator a pătruns pe teren.

Acesta ținea în mâini un steag al Palestinei cu mai multe însemnări, precum „Eliberați Palestina”, „Opriți uciderea copiilor din Gaza” și „Să fim uniți”.

Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”

FOTO. Copenhaga - Manchester United, întrerupt: „Opriți uciderea copiilor din Gaza”

Peste 4.200 de copii palestinieni au fost uciși în urma conflictului militar desfășurat în această perioadă, conform Defense for Children International, o organizație care promovează și protejează drepturile umane ale copiilor.

+18 FOTO

Bărbatul în cauză a afișat mesajele-manifest vreme de zeci de secunde înainte ca stewarzii, care inițial au asistat pasiv la scenă, să-l imobilizeze și să-l scoată de pe teren.

Meciul a fost reluat și a oferit un spectacol de 5 stele pentru spectatori. Englezii aveau 2-0 după 28 de minute, „dublă” Rasmus Hojlund, dar formația gazdă a egalat în prelungirile primei părți, goluri Elyounoussi (minutul 45) și Diogo Goncalves ('45+9).

Mai multe știri din Champions League:

Ce scenariu! Titlularul lui Real Madrid s-a accidentat la încălzire, dar înlocuitorul a devenit erou după numai 6 minute

Gestul serii în Ligă: a înscris din a doua încercare și i-a „plătit-o” VAR-ului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ArsenalFC1886
ArsenalFC1886  •  26 Noiembrie 2023, 13:42

Israelul e de 110 ori mai puternic decât toți H la un loc- Hamas,Hezbolah,Huti. Hamas a luat prizonieri civili ca a știut cum îi va șantaja pe israelieni .3-1 ,unul de-al vostru,trei de-ai noștri.Nu m-as mira ca la socoteala finala sa fie tot 3-1 .Adica,ne-ati ucis in detenție 50 de ostatici ,vom ucide 150 de-ai voștri.Corect ? Ce ar fi dacă Israelului putin ii pasa de ce chițăie media mondiala de stanga si pro islamică și ar rade toată suflarea islamică din “Palestina” ? Ar putea ușor și n-ar fi mare paguba .

contrabas3
contrabas3  •  09 Noiembrie 2023, 10:07

Israelul are dreptul la replică, după crimele odioase făcute de Hamas în țara sfântă. Știm deja că teroriștii hamas se duc între civilii palestinieni - de acolo și lansarea eșuată a rachetelor care au lovit săptămânile trecute spitalul lângă care erau poziționați criminalii - ca să atragă reacții internaționale atunci când Israelul lovește cuiburile lor de tâlhari. Când citiți despre ,,femei și copii” (dar mai ales femei), citiți de fapt cea mai mare minciună, din cauză că la neamul acela de oameni - a well known fact - un pumn de gloanțe valorează mai mult decât o femeie.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  09 Noiembrie 2023, 02:59

Plecati din Levant si lasati Israelul in pace.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează