INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - REAL MADRID 1-3

Cum văd Ancelotti și Tuchel returul dintre Real Madrid și Chelsea: „Stop joc! S-a terminat!”

FOTO: Imago +13   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 06:54 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 09:17

Real Madrid a reușit aseară o victorie impresionantă pe terenul lui Chelsea, 3-1, în turul sferturilor UEFA Champions League și e favorită la accederea în semifinale. 

  • Returul va avea loc pe 12 aprilie, pe stadionul „Santiago Bernabeu”
  • Cine merge mai departe din „dubla” Chelsea - Real va juca în semifinale cu câștigătoarea duelului Manchester City - Atletico Madrid. În tur, „cetățenii” s-au impus cu 1-0.

La finalul partidei, Carlo Ancelotti și Thomas Tuchel, antrenorii celor două echipe, au vorbit despre prestația elevilor lor și au prefațat duelul din retur, de pe „Santiago Bernabeu”.

În timp ce italianul de pe banca lui Real Madrid a fost mai precaut, considerând că Chelsea poate întoarce rezultatul, neamțul care a adus Liga Campionilor la Londra în sezonul trecut e sigur că nu mai sunt șanse la calificare.

Benzemagie pură! Real Madrid o învinge clar pe Chelsea și este mare favorită la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor
CHELSEA - REAL MADRID 1-3
Benzemagie pură! Real Madrid o învinge clar pe Chelsea și este mare favorită la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor

Carlo Ancelotti: „În retur se poate întâmpla orice”

 

 „Am făcut o partidă foarte bună. Am stat bine în teren, am avut personalitate și curaj. Jucând așa, putem învinge pe oricine. Chelsea nu ne-a arătat cea mai bună versiune, dar este meritul lui Real Madrid. Totuși, trebuie să fim precauți și să-i respectăm. Dubla nu s-a terminat. Chelsea trebuie respectată. Vrem să jucăm la fel în retur, dar totul poate fi diferit. 

Avem un avantaj, dar totul e deschis. Pentru că golul în deplasare nu mai valorează dublu, Chelsea are un avantaj. Mai este de jucat un meci și se poate întâmpla orice. Chelsea e o echipă mare. Cred că ne va fi dificil în retur, dar vom fi concentrați.

Am ieșit foarte bine cu mingea din spate. Asta a fost cheia. Am atacat mult pentru Benzema și Vinicius au fost foarte periculoși și au intrat în multe combinații”, a spus Ancelotti, potrivit Marca.

Karim Benzema e precum vinul. E din ce în ce mai bun. E un lider, are personalitate, știe cât de important e și se comportă exemplar. Marchează mult și ajută echipa. E dificil pentru adversari să-l marcheze pentru că se mișcă mult 
– Carlo Ancelotti

Thomas Tuchel: „Dubla este terminată”

„Dacă se mai joacă această dublă? Nu, nu. În acest moment și jucând la acest nivel, nu se mai joacă! Câte echipe au revenit? Este realist să te gândești că dubla e terminată.

Este o înfrângere dură. A fosta una dintre cele mai proaste prime reprize pe care le-am văzut pe «Stamford Bridge». La acest nivel, nu poți juca așa! Nici individual, nici ca echipă. Niciunul dintre noi nu a dat suficient.  Nu am făcut ceea ce trebuia să facem. Am fost departe de nivelul nostru. Trebuie să ne regăsim nivelul. După cum ne-am prezentat, nu puteam să ne așteptăm la un rezultat bun.

Totul a mers prost. Nu doar că ne-am deschis prea mult, dar nici nu am pasat cum și unde trebuie. Nu am avut intesitate, nu am atacat bine... Nu putem să ne plângem când pierdem după o asemenea primă repriză”, a spus Tuchel, citat de Mundo Deportivo.

Acum mă preocupă meciul cu Southampton. Dacă vom juca așa, nu vom câștiga 
– Thomas Tuchel

VIDEO Karim Benzema, al treilea marcator din istoria lui Real Madrid 

Citește și: 

Karim Benzema are propria Ligă » Recordurile doborâte de francez cu hattrick-ul de la Londra

Real Madrid, reacție genială la câteva secunde după finalul meciului cu Chelsea: „Fotbalul e un joc simplu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează