Comentarii (121)
81mada
81mada  •  12 Decembrie 2020, 21:19

Bai bai gsp, voi ce vreti de fapt???

luker
luker  •  13 Decembrie 2020, 03:00

Scrieti aceleasi cretinitati de zile si luni incoace. Nu a fost rasism acolo, ce nu intelegeti?! Ce vindeti aici? Daia va merge prost financiar.

1893269640940104
Lunca Andrei  •  12 Decembrie 2020, 21:50
Postat de republicanapoca pe 12 Decembrie 2020, 21:35

Acum 25 de ani cand am venit in America primul lucru care mi s a spus a fost sa nu folosesc cuvantul negru in limba romana atunci cand sunt in apropierea unuia...chiar asa de ... sunt Coltescu ,Hategan si sovre?ai gresit .. platesti!!

***, unde sunt mai respectate drepturile omului si chiar ale omului puscarias decat in SUA si unde politia nu te impusca doar pt ca esti mai ***, ai voie sa spui, in limba ta ( cateva zeci de limbi europene si nu numai) la negru, negru.Sfatul meu: ***! E posibil sa te simti jignit...Nu ne exportati problemele voastre! Nu vrem sa platim greselile altora care s-au imbogatit la capatul lumii (America pt noi, *** Europei).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maimonide
maimonide  •  13 Decembrie 2020, 00:15

Balgradean are dreptate. Pai daca rromani/rrom se confunda cu romani/roman/romania toti vesticii cred ca romanii sunt rromani si ca toti rromani sunt romani. de ce la vremea respectiva jurnalistii si politicienii nu au luat atitudine cand ni s-a impus cu forta aceasta denumire pt minoritatea cu pricina? noi nu avem dreptul sa ne aparam identitatea de neam, de popor, de ce trebuie sa fim confundati mereu cu altcineva? noi nu avem dreptul sa fim respectati?

1893269640940104
Lunca Andrei  •  12 Decembrie 2020, 23:40

Foxy, astia de care zici sunt la fel de romani, precum sunt francezi vecinii mei sirieni, egipteni,indieni (d-aia adevarati, dar care, ai dracu' seamana cu niste fosti vecini de ai mei, de pe scara,din Romania) si vietnamezi din Franta. Particularitatea este ca niciunul nu se roaga la Dumnezeul la care ma rog eu. Oricum, eu ii iubesc si ii respect si ma bucur sa ma vad cu ei si sa ii barfim pe francezi. Mai inversam si noi rasismul...

tristan
tristan  •  12 Decembrie 2020, 23:15
Postat de samertx pe 12 Decembrie 2020, 23:09

Turcul n-are dreptate. De ce îi dai dreptate turcului și nu conaționalului tău? Mai ales că știi limba română, chiar dacă ai făcut doar 6 ore pe săptămână în școală!? :))

mai sunt de astia pe aici....ti ar da foc in secunda 2 daca un strain ar considera ca tu ai facut ceva rau..chiar daca strainul ala nu are dreptate , genul asta de oameni si ar trada neamul si l ar blama ,doar ca sa demonstreze unui strain ca el e mai presus de neamul de care a apartinut..ca el nu ca restul,gloatei ,el unul evoluat si nu are nicio vina ca s a nascuta asa tara jalnica sa ti blamezi neamul si tara in care te ai nascut ,cu siguranta nu i semn de inteligenta...

kensan.gmm
kensan.gmm  •  12 Decembrie 2020, 23:06

Oare cat mai asteptam sa se nasca un Vlad Tepes ?au trecut aproape 600 ani , mai asteptam mult ?

basistul
basistul  •  12 Decembrie 2020, 22:30

Nu stiu cum se face ... dar de fiecare data ... cand Romania este prejudiciata ... de vestici (mereu de vestici ... facem cate statistici vreti) ... toata tara se da cu c de pamant ... mai putin ... presa progresista ... dar cand vine timpul sa votati ... votai un ... neamt, care umpe ulterior toate instittutile cu alti nemti, unguri, ... si cu tot felul de telecomenzi ...:)) Si dupa aia ... mai trece un ciclu electoral de 5 ani ... si de la capat ...:)) Cum sa va respecte strainii ... daca voi ... nu considerati ca in fruntea statului ... merita sa fie ... un roman, un roman patriot, un roman decent? ...:)) Ori ... e frauda masiva la prezidentiale (pentru ca mereu rezultatul de la parlamentare e diferit ... la 180 de grade) ... ori e ceva in neregula cu natia asa ... pe bune! Las la o parte ca si ... romanii care sunt votati ... sunt de genul alora care considera 'romanismul' ... extremism ... 'mandria de a fi roman' ... nationalism de ***! Treziti-va ... si vedeti si voi cine conduc celalalte state ... care se comporta ca state ... Ungaria, Polonia, Bulgaria, etc... Strainii fac cu Romania ... ce li se permite! Cei care fac astazi guvernul doar ... acum 2 ani ... urlau in Parlamentul European ... ca Romania sa fie sanctionata ... si votau rezolutii impotriva propriei tari ... asta inainte de alegerile europarlamentare ... si acum sunt tot acolo ...:)) Eu inteleg sa fiu patriot ... dar cu cine ... asa de unul singur? ...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebeleizis
nebeleizis  •  12 Decembrie 2020, 20:56

Criveti asta e ala care a sutat in minge dupa arbitru a doua zi, nu ? :)))) E plin de fair play, a dovedit-o !

iobag
iobag  •  13 Decembrie 2020, 13:18

https://www.france24.com/en/americas/20201208-biden-picks-retired-general-lloyd-austin-as-first-black-pentagon-chief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 13
Comentează