INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

Cozmin Gușă, derapaj după incidentul din Liga Campionilor: „Marș afară!”

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, l-a atacat violent, folosind un limbaj reprobabil, pe Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului +11   FOTO
Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, l-a atacat violent, folosind un limbaj reprobabil, pe Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 15:48 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 19:52

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, l-a atacat violent, folosind un limbaj reprobabil, pe Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, în contextul evenimentelor petrecute marți în partida din Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir.

Cozmin Gușă, derapaj la adresa lui Ionuț Stroe

„IONUȚ STROE, MARȘ AFARĂ DIN GUVERNUL ROMÂNIEI! NEGRU = NOIR (franceză) = BLACK (engleză), MĂI MĂGARILOR PUPINCURIȘTI! Amărâtul ăsta de Ionuț Stroe, care-i face de râs pe oltenii lui Tudor Gheorghe, cere scuze LUMII în numele sportului românesc, pentru că arbitrul Colțescu i-a zis „NEGRU” unui camerunez recalcitrant de pe banca turcilor, ce-ncurca desfășurarea meciului de-aseară al lor cu francezii.

Revenind la acest Ionuț Stroe, care pentru notorietate a imitat intenționat pățania prim-ministrului Canadei de a-și arăta chiloții, pe lângă faptul că a fost un ministru incompetent și partizan (a se vedea implicarea defectuoasă în fotbal, respectiv între echipele Craiovei!), se trezește acum să întărească impresia generală în lume că am fi rasiști, CERÂNDU-ȘI SCUZE CA PROSTUL PENTRU CEVA CE NOI ROMÂNII SAU COLȚESCU NU AM FĂCUT! Ăsta nici nu avea ce căuta ca ministru al sportului la noi, dar acum cu atât mai mult trebuie scos în șuturi din minister”, a scris Gușă pe Facebook.

IONUȚ STROE, MARȘ AFARĂ DIN GUVERNUL ROMÂNIEI! ROXANA MĂRĂCINEANU - "De FRANCE", ÎȚI POȚI ȘTERGE DIN BIOGRAFIE CĂ EȘTI...

Posted by Cozmin Gusa on Wednesday, December 9, 2020

Ministrul a condamnat dur rasismul și a ținut să își prezinte scuze în numele fotbalului românesc pentru incidentul cu tentă rasistă petrecut pe „Parc des Princes”.

FOTO. Scene nemaivăzute în istoria Ligii Campionilor: Bașakșehir și PSG au părăsit terenul, după o replică rasistă a lui Sebastian Colțescu

+7 FOTO

Citește mai multe știri despre scandalul cu Sebastian Colțescu:

Verdictul judecătorului român de la TAS: „Pe lângă rasism, Colțescu a mai comis o greșeală. Impactul e devastator”

Mircea Toma, activist pentru drepturile omului: „Colțescu, la fel de rasist ca societatea din România”

Interviu cu sociologul Gelu Duminică despre scandalul provocat de Sebastian Colțescu: „E rasism inconștient”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1502525783399990
Cornel Solomon  •  09 Decembrie 2020, 19:55

Nici un derapaj nimic. Gușă a spus EXACT adevărul. Valea afară Stroe, *** umil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mapsi77
mapsi77  •  09 Decembrie 2020, 18:06

Ce derapaj, idioților? Vă deranjează adevărul?

104646408180595
Calin Pintea  •  09 Decembrie 2020, 18:00

Gușă spune multe prostii dar de data asta are dreptate! Deplasare, respingătoare, sinistre, reacțiile unor miniștrii (externe, sport) incompetenți si iresponsabili a căror singura calitate și vocație este servilismul supus!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează