INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - JUVENTUS TORINO, 23 OCTOMBRIE, 22:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Cristiano Ronaldo a aflat sancțiunea dictată de UEFA după "roșul" văzut contra Valenciei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 16:06

Cristiano Ronaldo (33 de ani) va putea juca în partida dintre Manchester United și Juventus Torino din grupele Ligii Campionilor.

  • Man. United - Juventus Torino se joacă pe 23 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1, Look Sport și liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro.

Portughezul Ronaldo a fost eliminat în prima etapă a actualei ediții de Liga Campionilor, câștigat de Juventus în deplasare, scor 2-0, contra Valenciei. Centralul Felix Brych a considerat că deținătorul Balonului de Aur l-ar fi tras de păr pe Murillo.

Ronaldo a izbuncnit în plâns considerându-se nedreptățit și pare să-i fi convins pe cei de la UEFA. Sentința în această speță a sosit astăzi: "Comisia de control și etică a UEFA a hotărât să îl suspende pe Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Juventus Torino, un singur meci din competițiile organizate sub egida UEFA". 

Astfel, Cristiano se poate întoarce pe "Teatrul Viselor", locul unde a devenit consacrat. Ronaldo va lipsi doar în partida cu Young Boys Berna, de pe teren propriu.

154
de meciuri în cupele europene a adunat Ronaldo. Elimarea din partida cu Valencia a fost prima 

Vezi și: Massimiliano Allegri, după meciul cu Bologna: "Trebuia să-l înlocuiesc pe Cristiano"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ucluj2011
ucluj2011  •  27 Septembrie 2018, 18:22

Excelent pentru că aia a fost una dintre cele mai mari nedreptăți din istoria fotbalului. Acel arbitru asistent ar trebui să nu mai arbitreze niciodată.

179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  27 Septembrie 2018, 18:09

Bun! Ma bucur ca s-a facut dreptate, desi nu cred ca se vor judecata la fel toate cartonasele rosii ce vor fi acordate in acest sezon de Champions League.

robotzel
robotzel  •  27 Septembrie 2018, 17:41
Postat de mosh.gerila pe 27 Septembrie 2018, 17:13

Dacă l-ar fi întrebat pe Deaconu, acesta i-ar fi recomandat să arbitreze în spiritul jocului...de culise. Lucru cu care e de acord și Jiji.

un dinamovist sa vorbeasca de arbitraj cand borcea se plimba cu sticlele de sampanie este ca si cand esti psd-ist si spui ca nu furi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close