INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPINIE

Dan Negru, „dezgustat” de Liga Campionilor și Europa League: „Au fost regizate, e o foame uriasă de bani” + ce rol au Facebook și Twitter: „Așa se leagă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 10:46

Dan Negru (48 de ani), celebrul prezentator de televiziune, este pasionat de fotbal. Dar nu și de meciurile spectaculoase din Liga Campionilor și Europa League.

Dan Negru consideră că aceste „comeback-uri” au fost făcute doar pentru a atrage publicul în fața televizorului și acuză că au existat jocuri de culise, într-o postare drastică pe contul său de facebook.

„Rezultatele „întoarse” din Liga Campionilor sau Europa League sunt regizate de o foame uriașă de bani și trucate de jucatori și oficiali UEFA obișnuiți cu corupția.

Messi sau Ronaldo au fraudat fiscul pentru câteva milioane de euro și mulți oficiali UEFA sau FIFA sunt urmăriți pentru fapte de corupție, adică oamenii sunt dispuși la escrocherii.
Messi a primit condamnare pentru că a fraudat fiscul spaniol cu 4,1 milioane de euro. Deci, pare dispus...

Meciurile trucate cu “come-back” amețitoare fac din fotbal competitorul Netflixului.

Trucarea unor meciuri și creșterea interesului pentru fotbal era singura șansă a UEFA sa readucă in fața televizoarelor publicul clasic de tv pe care l-a pierdut in ultimii ani.

Și mai ales sa negocieze de pe poziții de forță vânzarea drepturilor de difuzare in online.

NImeni nu spune că Facebook a obținut drepturile de difuzare a meciurilor UEFA in mare parte din America Latină.

Asta după ce FB l-a angajat anul trecut pe Peter Hutton, bossul Eurosport.

FB a ofertat in anii trecuti drepturile de difuzare pentru mari competiții sportive ale lumi cum ar fi NBA.

Twitter are deja propriul contract cu MBL (liga americană de baseball)

Hai ca se leagă...

Fotbaliști talentați însă ușor coruptibili și oficiali UEFA urmariți pentru corupție au transformat fotbalul european in „Game of Thrones” cu „finaluri imprevizibile!” a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și:

Premier League stăpânește Europa! Premieră istorică: ambele finale continentale între echipe din aceeași țară. De la 12 la 3.967 km!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (119)
2251913375049273
Bmp Badici  •  20 Mai 2019, 20:09

Adică acest domn Dan Negru vorbeste despre bani si despre foamea de bani ? .... Foarte tare.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  14 Mai 2019, 13:07

Ce sa-nteleaga Dan Negru, care e spiritul echipelor britanice? El e spectator de finale, habar n-are cum se joaca in campionatul englez de fotbal, ce sa-i ceri, el se crede ca e la antene, unde sunt atoatecunoscatori, jalnic...

2125187054235155
Adrian Mihut  •  14 Mai 2019, 11:54

Rar gasesti in trustul rosu,cate un om cu toate tiglele pe casa,aia putini care s-au mai nimerit pe acolo,pleacasau au plecat deja, rand pe rand.Asta *** pe ***,altfel nu exista explicatie la asemenea enormitate.Adica Ajax rupe tot pana in finala,la pauza conduce 2-0 si pe urma se da la o parte pe teren propriu? La ei nu exista conceptul asta,sa nu uitam ca nu sunt latini.Exemplele lui sunt toate din fotbalul latin,iar latinii s tim,sunt asociati cu coruptia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (119)
Comentează