INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK 2-2, 3-4 DUPĂ PENALTY-URI

Ce clauză are Dan Petrescu la CFR Cluj » Nelu Varga trebuie să plătească o sumă uriașă ca să-l demită

Dan Petrescu // FOTO: Imago +8   FOTO
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 10:19 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 11:05

Scaunul lui Dan Petrescu se clatină, după eliminarea lui CFR Cluj din preliminariile după dubla cu Pyunik (0-0 în tur și 2-2, 3-4 la penalty-uri).

Imediat după meci, Nelu Varga a spus că nu vrea să-l demită pe Dan Petrescu, dar că azi va analiza mai bine situația echipei. Totuși, în culise, se discută tot mai aprins despre îndepărtarea antrenorului.

Radio Erevan s-a mutat la Cluj
CFR CLUJ - PYUNIK 2-2, 3-4 LA PENALTY-URI
Radio Erevan s-a mutat la Cluj

Din informațiile obținute de GSP.ro, Dan Petrescu are zilele numărate în Gruia. Patronul ar fi extrem de nemulțumit de rezultatele CFR-ului din primele trei meciuri oficiale ale sezonului și se gândește deja la o metodă prin care să-l demită pe Dan Petrescu fără a-i achita întreagă clauză de reziliere. 

„Din sursele mele, Dan Petrescu va fi demis”, a punctat jurnalistul GSP Remus Răureanu, aflat în studioul Digi Sport.

Dan Petrescu, clauză de 400.000 de euro

Pentru moment, se pare că „Bursucul” este ținut în funcție de clauza de reziliere pe care o are în contract. Dacă înțelegerea este întreruptă unilateral, Nelu Varga trebuie să achite 400.000 de euro. 

25.000 de euroe salariul lunar al lui Petrescu. E cel mai mare din Liga 1

„Nu cred că e în pericol Petrescu. Tot ce au făcut cei de la CFR, au făcut să ajungă în Champions League. Acum să facă o cheltuială în plus și să aducă un alt antrenor cu clauză plătită pentru Petrescu?”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic
- Neluțu Varga, într-un dialog purtat cu jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă

E foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Sunt foarte supărat și trist, e greu să îmi găsesc cuvintele. Cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. N-am pierdut meciul, am făcut 0-0 și 2-2.

E cea mai dureroasă eliminare suferită de mine în cupele europene! Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru toți cei care au investit. Sunt convins că toată lumea e foarte supărată. Nu le-am cerut să se apere, dar cred că au fost căzuți fizic 

- Dan Petrescu

Citește și: 

Poate pe ei îi batem! Ce urmează pentru CFR Cluj în Conference League » Duel cu o formație semi-profesionistă, la care joacă un român

Mai jos de atât n-am fost niciodată! 5 rușini istorice bifate de CFR și Petrescu într-o singură seară » Premieră după 60 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
argus
argus  •  14 Iulie 2022, 21:30

"Dan Petrescu, clauză de 400.000 de euro"? Asta se-ntampla daca clauza nu este in functie de ralizarea obiectivelor (castigarea campionatului, a Cupei Romaniei sau/si calificarea in cupele UEFA...! Pe de alta parte, cand ai ratat pentru al doilea an calificarea in UEFA Champions League, dupa ce erai cat pe ce sa pierzi campionatul (desi in etapa 30 aveai 16 pcte. avans fata de FCSB) si castigi paly-off "gafaind" (doar cu 3 pcte. avans fata de FCSB), ce "obraza" ai putea sa ai ca in caz de destituire, sa poti pretinde, despagubiri? Finantatorul, pagubit de doua ori, in conditiile in care a asigurat toate conditiile pt. performanta, cel care te-a platit "boiereste", tot el sa te "despagubeasca"? 400 de mii despagubire, in timp ce ai pagubit clubul cu 5 milioane? Asta da traznaie si obraz de toval (piele groasa, groasa de tot)!

padisah
padisah  •  14 Iulie 2022, 16:47

Ce bun a fost Șumi ca i-a trecut de doua tururi.. :))))

J.RADU
J.RADU  •  14 Iulie 2022, 16:29

Ar trebui sà functioneze ca si in viatà: Nu ti-ai atins obiectivele plàtesti. Cu, sau fàrà contract,nu stai atarnàtor cand cu ceva timp in urmà cereai cà nu-ti sant recunoscute meritele si plàtesri pe unde te duci. Tu !De ce nu faci asa !Esti jalnic ca antrenor si om, dar stai agàtat de bani ca si coarda de trotuar. Renuntà! Si aràti cà nu-ti meriti banii,increderea echipei,si a patronului. Dar stim deja cum o sà se termine.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează