INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  COPENHAGA - ASTRA 3-0

Danezii s-au simțit net superiori celor de la Astra! Aroganțe ale antrenorului de la Copenhaga: "Voiam să-i calmez pe jucători"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 16:19

Antrenorul celor de la FC Copenhaga, Stale Solbakken, a fost entuziasmat de victoria echipei sale din meciul cu Astra, scor 3-0. 

”A fost spectacol în prima repriză. Aproape că îmi venea să intru pe teren să-i calmez pe băieţi, deoarece aveau foarte mult entuziasm. Am fost foarte impresionat.

Pentru mine, ca antrenor şi director sportiv, este un sentiment incredibil. Aş fi avut nişte discuţii grele cu mine dacă nu ne calificam. Nu suntem siguri că vom merge în grupele Ligii.

Şansele sunt 50-50, dar nu contează cu cine picăm, avem încredere că ne putem descurca. Nu am doar eu sentimentul, ci şi publicul şi jucătorii”, a declarat Stale Solbakken.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
observator_federal
observator_federal  •  04 August 2016, 19:35

Asa se mai intampla in cupe, ne bat "la scor" chipele puternice. Nu stiu daca termenii "s-au simtit net superiori" si "arogante ale antrenorilui" nu sunt cumva niste exagerari ale autorului articolului GSP... Pai daca facea asa si la escurile usturatoare (multe in Ghencea) ale altei echipe, ramanea fara paine! Cata risipa de imaginatie fac FCSBistii exaltati din Massmedia (cred ca asta este criteriu la angajare) acum ca a facut si "echipa lui Gigi Becali" un joc bun dupa atata amar de vreme...

observator_federal
observator_federal  •  04 August 2016, 19:18
Postat de gannicus2014 pe 04 August 2016, 17:17

he he , dupa meci , se dau rotunzi danezii , dar daca-i arbitra Colţescu , mai erau ei asa de grozavi ? era 0-0 cu S. Colţescu si stateau cu morcovul tot meciul

Probabil ai o fixatie cu un meci (unul!) arbitrat de Coltescu... Dar de Tudor nu zici nimic? S-ar putea scrie o carte (MM ar putea sa o faca lejer...) cu meciurile (foarte multe! serial!) in care el a fost al 12-lea jucator al FCSB... Si chiar crezi ca ati fi meritat titlul anul trecut? Nu va ajunge Cupa Adeplast castigata "la penaltyuri... inventate"? Hotii striga " hotii!"...

kingme
kingme  •  04 August 2016, 18:40

Amatorism total la Astra.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează