INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BRAGA - CFR CLUJ, MÎINE, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT 1, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Decimaţi de accidentări » Ivo Pinto şi Kapetanos sînt incerţi pentru meciul de debut din grupele Ligii Campionilor

Andone încă nu este convins dacă îl poate folosi pe Kapetanos
Andone încă nu este convins dacă îl poate folosi pe Kapetanos

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 septembrie 2012 01:35

După patru indisponibilităţi grave în startul de sezon, Andone tremură pentru prezenţa pe teren a celor doi titulari de drept.

Primele incertitudini pentru Ioan Andone înainte de startul în grupele Ligii Campionilor. Fundaşul Ivo Pinto (22 de ani) a resimţit dureri musculare acute în timpul partidei cu Dinamo (1-0) şi a devenit incert pentru confruntarea de la Braga. Deşi lusitanul a fost prezent la ultimele două şedinţe de pregătire, el nu s-a antrenat la capacitate maximă, ci a alergat uşor pentru a nu risca o accidentare mai serioasă.

De unde provin durerile internaţionalului portughez? El a suferit un contact dur cu congolezul Bokila în partida cu Petrolul (2-2), dar a ţinut cu orice preţ să joace derby-ul de pe Naţional Arena, de vinerea trecută. "E un tip de caracter, care trage de el să nu piardă nici un meci. Chiar dacă a simţit dureri la Bucureşti, i-a dat asigurări lui Andone că poate continua jocul fără probleme", a povestit un apropiat al echipei. Alături de portarul Felgueiras, Pinto e singurul jucător care a evoluat în toate partidele din acest sezon.

Pericol şi la golgeter
Semne de întrebare sînt şi la Pantelis Kapetanos, grecul nefiind apt sută la sută, după ce durerile la gleznă au început să-l jeneze din nou. De altfel, "Fălcosul" l-a înlocuit pe grec în partida de la Bucureşti cu croatul Bjelanovici tocmai din acest motiv.

La fel ca Ivo Pinto, şi Kapetanos a făcut antrenamente mai uşoare în ultimele două zile. "Faţă de Dinamo, vor apărea unele schimbări pentru că e normal să fie aşa. Avem un lot extrem de valoros şi sper să găsesc soluţiile potrivite pentru a reuşi un rezultat pozitiv la Braga", a susţinut Andone.

1 milion de euro e recompensa promisă de UEFA pentru o victorie în grupele Ligii Campionilor, în timp ce la remiză suma scade la jumătate

ECHIPA PROBABILĂ LA BRAGA
Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, I. Rada, Camora - L. Alberto, G. Mureşan - Sougou, Bastos, Nicoară - Kapetanos

521907-accidentati.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

Valente de decor
Lovit dur la gleznă în confruntarea de la Bucureşti, mijlocaşul Diogo Valente nu a reuşit nici măcar să alerge la ultimele două şedinţe de pregătire. El a făcut totuşi deplasarea cu echipa, dar are puţine şanse să poată evolua, avînd încă piciorul umflat. Dacă veştile negative au început deja să-l copleşească pe Andone, există şi semne pozitive. Mijlocaşul Viorel Nicoară şi-a revenit după entorsa de la gleznă şi va prinde lotul lărgit pentru confruntarea de la Braga.

Surpriza Aguirregaray
Deşi a venit abia de trei zile, uruguayanul Aguirregaray (23 de ani) a reuşit să-i impresioneze pe Andone şi pe oficialii clujeni. "Se vede că e dornic să impresioneze, nu se teme să intre în dueluri, o surpriză plăcută pentru toată lumea. Mai mult ca sigur el va fi rezervă sau s-ar putea să fie chiar titular dacă Ivo nu va fi refăcut complet", susţin clujenii. Aguirregaray a fost chemat de selecţioner la ultimele două partide ale Uruguayului din preliminariile CM, însă nu a fost folosit deloc.

Nu vine din superstiţie
Arpad Paszkany nu va fi în tribunele celui mai spectaculos stadion din Portugalia. El i-a anunţat deja pe oficialii echipei că va urmări toate partidele din deplasare la televizor, din superstiţie. În precedentele două participări din Liga Campionilor, cînd patronul şi-a însoţit echipa în deplasări, CFR a reuşit să strîngă de fiecare dată doar 4 puncte, terminînd ultima în grupe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cfrclujole
cfrclujole  •  18 Septembrie 2012, 16:36
Postat de terminatorul2 pe 18 Septembrie 2012, 01:31

Nimic nou !Clinica din Gruia este aproape plină și incă se umple , incet dar sigur !!!

Dar si cand s-or face bine.....

cj.07.cfr
cj.07.cfr  •  18 Septembrie 2012, 11:48

@Radu Bichiş, Lorand Vakarcs - În etapele 1 și 2 a apărat Stăncioiu, deci Felgueiras nu e integralist!

zoltanul
zoltanul  •  18 Septembrie 2012, 08:58
Postat de kily pe 18 Septembrie 2012, 01:17

cand nu este kapetanos accidentat?! ivo pinto? no prb, este slabut rau baiatu'! chiar nu inteleg de ce il tot folosea

Kapetanos nu-i accidentat atunci cand marcheaza!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează