INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PREMIER LEAGUE

Declarația care agită apele în Anglia: "Jose Mourinho este cel mai rău antrenor din Premier League!"

Jose Mourinho și Mark Clattenburg FOTO: Guliver/GettyImages
Jose Mourinho și Mark Clattenburg FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 11:32

Mark Clattenburg (43 de ani), arbitru retras din activitate la începutul anului 2017, crede că Jose Mourinho este antrenorul care le dă cele mai mari bătai de cap "fluierașilor" din Premier League.

"Când a venit prima dată în Anglia, Jose Mourinho era special. Era deschis, puteai vorbi cu el despre fotbal, despre viață, despre orice.

Când a revenit de la Real Madrid, lucrurile au stat cu totul altfel. S-a schimbat radical. Acum are o relație dificilă cu toți arbitrii și nu numai. Este cel mai rău antrenor din Premier League", a declarat Mourinho conform Marca.com.

În ultimul an de activitate, 2016, Clattenburg a arbitrat finala Ligii Campionilor, Real Madrid - Atletico 1-1 (5-3 după penalty-uri) și finala Campionatului European de Fotbal, Portugalia - Franța 0-0 (1-0 după prelungiri). 

Vezi și: Mourinho desfiinţează postul de antrenor secund la Manchester United pentru sezonul următor

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  15 Mai 2018, 16:01

Hei, Mourinho a declarat despre el însuși că este cel mai rău antrenor din Premier League? Recitiți textul, ați luat-o prin porumb!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close