INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG, MIERCURI, 21:45, DOLCE, GSP.RO

Deși au câștigat cu 4-0 în tur, jucătorii lui PSG nu sunt siguri de calificare: "Multe echipe au pierdut cu 0-5 pe Camp Nou"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 19:18

Chiar dacă au câștigat cu 4-0 manșa tur din optimile Ligii Campionilor cu Barcelona, jucătorii lui PSG nu sunt deloc relaxați înaintea returului cu catalanii de miercuri. 

Mijlocașul german Julian Draxler a declarat că nu e încă sigur de calificare, în ciuda avantajului de patru goluri obținut în meciul tur și se așteaptă ca Barcelona să ofere o replică solidă în fața echipei sale.

"Știm cât de puternică este Barcelona. Multe echipe au pierdut cu 0-5 pe Camp Nou, deci știm că orice este posibil", a spus Julian Draxler în presa stăină.

Parizienii nu se vor putea baza la meciul cu Barcelona de miercuri pe trei jucători importanți. (DETALII, AICI)

În meciul tur disputat la Paris, PSG a învins-o pe Barcelona cu un neverosimil 4-0. Celta Vigo, Sporting Gijon, Las Palmas, Hercules, Celtic și Betis sunt echipele care au pierdut la o diferență de cel puțin 5 goluri pe Camp Nou sezonul acesta.

  • Barcelona  - PSG se joacă miercuri, 8 martie, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  06 Martie 2017, 19:59

Stati linistiti francezi, Piticotocu e cu voi si in retur !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează