INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Dezvăluiri după anunțul-șoc al lui Ronaldo: "Are 3 oferte" » Când se poate face transferul

Cristiano Ronaldo alături de jurnalistul Edu Aguirre
Cristiano Ronaldo alături de jurnalistul Edu Aguirre

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 10:12

Cristiano Ronaldo a oferit o declarație misterioasă imediat după câștigarea Ligii Campionilor în fața lui Liverpool, scor 3-1, lăsând de înțeles că în această vară se poate despărți de Real Madrid. Apropiații portughezului anunță că plecarea lui Ronaldo s-ar putea realiza zilele următoare.

Jurnalistul spaniol Edu Aguirre, un apropiat al lui Ronaldo, s-a pozat cu Cristiano imediat după finală (foto) și apoi a dezvăluit pe twitter-ul lui că fotbalistul are 3 variante de a părăsi clubul iberic. Chiar dacă nu oferă numele echipelor, e de crezut că una dintre ele este PSG:

"În acest moment, Cristiano Ronaldo are mai multe oferte. Mai exact, trei. Una dintre ele este foarte importantă, iar o hârtie oficială ar putea sosi pe Santiago Bernabeu chiar în zilele următoare. E extrem de important ce se va întâmpla în următoarea săptămână. Dacă Real nu va face o mișcare în următoarele 10 zile, va fi foarte complicat ca el să rămână la Madrid".

Ronaldo și-a prelungit contractul cu Madrid la finalul lui septembrie 2017, până în 2021. 

După ce a cucerit a cincea Ligă a carierei, Ronaldo și-a șocat fanii cu următorul anunț: 

"Nu era momentul perfect de a spune ceva, acum noi suntem norocoși pentru că trăim un moment extraordinar, unic, de care trebuie să profităm. Am vorbit despre viitor, nu era momentul potrivit , dar am fost sincer. Eu nu vorbesc mult, dar când o fac, o fac. Banii nu reprezintă o problemă pentru mine, am câștigat 5 Ligi ale Campionilor, 5 Baloane de Aur.

Nu pot garanta că voi juca și sezonul viitor la Real Madrid, vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Viața nu înseamnă numai glorie. Voi sta de vorbă și cu Florentino Perez (n.r. - președintele Realului), care este un profesionist desăvârșit. Dar să știți că nu este vorba despre niciun scandal, nu sunt alte probleme". 

 

5 Ligi ale Campionilor
a câștigat Cristiano Ronaldo în întreaga carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bisisica.
bisisica.  •  27 Mai 2018, 19:55

Asa se pozeaza si fecesebistii dupa ce iau manita traditionala in Europa

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  27 Mai 2018, 13:35

De 4 ani tot pleacă de la Real și de fiecare dată banii nu contau, totuși banii îl aduceau înapoi, el motivând că a cedat nenumăratelor ,,rugăminți ale fanilor madrileni,,!!! S-ar putea ca anul acesta cacialmaua să nu mai țină, și ,,tinerelul,, de ,,23 ani,, să joace cum îi căntă ,,alții,, !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează