INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

Noapte furtunoasă pentru PSG » Doi „grei” ai vestiarului au sărit la bătaie!

Greșeala reproșată lui Donnarumma // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
Greșeala reproșată lui Donnarumma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 11:10 / Actualizat joi, 10 martie 2022 11:39

Nu doar oficialii lui PSG au fost furioși după înfrângerea cu Real Madrid din returul optimilor Champions League, scor 1-3. Gianluigi Donnarumma (23 de ani) și Neymar (30) ar fi fost la un pas de bătaie în vestiar!

Eșecul usturător din returul optimilor Champions League, 1-3 cu Real Madrid, a lăsat urme la PSG. Atât oficialii, cât și jucătorii Parisului au făcut scandal după meci. Dacă președintele Nasser Al Khelaifi a mers peste arbitri, iar antrenorul Mauricio Pochettino a catalogat una dintre deciziile arbitrului drept „o rușine”, doi dintre jucătorii de bază ai echipei ar fi fost la un pas de bătaie!

Secetă nemaivăzută pentru Lionel Messi: ZERO cu Real Madrid de 9 meciuri » Premieră negativă în Champions League
REAL MADRID - PSG 3-1
Secetă nemaivăzută pentru Lionel Messi: ZERO cu Real Madrid de 9 meciuri » Premieră negativă în Champions League

Donnarumma și Neymar, la un pas de bătaie după Real Madrid - PSG

Marca scrie că vestiarul lui PSG a fost un butoi cu pulbere miercuri seara. Neymar i-ar fi reproșat lui Donnarumma greșeala de la primul gol (n.r. - portarul italian, incomodat de Benzema, i-a „pasat” lui Vinicius, care a întors balonul către Karim pentru a-l introduce în poartă). În schimb, Donnarumma l-a „urecheat” pe Neymar pentru că a pierdut mingea la faza golului secund al „albilor”.

Contrele ar fi escaladat, scrie Marca, până aproape de bătaie. Cei doi ar fi fost pe cale să se lovească, în momentul în care ceilalți jucători din vestiar au intervenit.

Nasser Al Khelaifi a mers peste arbitri

Nasser Al Khelaifi, președintele lui PSG, a făcut scandal după meci. „Nasser Al Khelaifi, a ieșit din lojă țipând. A mers la vestiare pentru a căuta arbitrii, a lovit uși, scaune, iar toată scena a fost foarte neplăcută”, au informat spaniolii de la Movistar Plus.

„A agresat arbitrii și a fost nevoie de intervenția poliției”, au completat jurnaliștii iberici de la COPE.

Omul de afaceri a amenințat și un angajat al lui Real Madrid, care-l filma: „Te omor!”, au anunțat cei de la „El Larguero”. Cameramanul respectiv înregistra imagini pentru un episod al serialului „Inside Real Madrid” când a fost surprins de apariția lui Al Khelaifi.

Arbitrul a relatat tot în raportul de meci:

„Președintele și directorul tehnic de la PSG au dat dovadă de comportament agresiv și au încercat să pătrundă în vestiarul arbitrilor. Când arbitrul le-a cerut să plece, au blocat ușa, iar președintele i-a lovit intenționat steagul unuia dintre asistenți. L-a rupt”.

Mai multe știri despre Real Madrid - PSG: 

Mbappe a strălucit sub ochii părinților » Gest de afecțiune din partea lui Real Madrid

Karim Benzema își impresionează și rivalii » O legendă de la Barcelona îl laudă: „Ce fotbalist!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
marius1979
marius1979  •  10 Martie 2022, 13:13

*** nai cum sa castigi….plus si un arab necevilizat la carma….Chiar Nu stiu cum pot unii sa tina cu echipa Asta. Mi se face greata Cand Il vad pe Neymar clown si MessiDupaBaniBarbosu impreuna la Arabi la cersit. Spun Asta Pentru ca ei Nu ar fii jucata niciodata la Paris daca nu era ciolanu acolo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dududuru
dududuru  •  10 Martie 2022, 13:10

Ar fi fost... Totul e clar

therealreddog33
therealreddog33  •  10 Martie 2022, 12:55
Postat de alexandru_popescu pe 10 Martie 2022, 12:01

Mimao e clar un club care se bazează pe orice, numai pe bani nu.

Asa și? E vreun club în România care e organizat serios și nu are probleme financiare?! De ani de zile se desființează permanent echipe, doar șpăgi, manarii și comisioane + furaciuni. Cam atât despre fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează